Elena Morosanu - Concerte Elena Morosanu - iConcert.ro

Home » Elena Morosanu

Elena Morosanu

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Elena Morosanu

Bucharest GreenSound Festival 2014 la Bucureşti

În perioada 22-24 august, în Parcul Herăstrău, în zona Roaba de Cultură, va avea loc prima ediţie a Festivalului Internaţional Bucharest GreenSound Festival. Festivalul reuneşte atât artişti din ţară, cât şi din străinătate, precum: Jaya the Cat, Subcarpaţi, Boogie Belgique, Alexandrina,... 
22 Aug - 24 Aug 2014     ,

ArCuB ocupă Piaţa George Enescu cu 3 săptămâni de evenimente culturale

După 17 ani de când activează ca pion esenţial în viaţa culturală a Bucureştiului, ArCuB se întoarce cu agenda plină de surprize, punând stăpânire pe Piaţa George Enescu pentru aproape 3 săptămâni de evenimente artistice, dar şi gratuite.  

ArCuB Live Open Air 2013 în Piaţa George Enescu din Bucureşti

În perioada 3 – 7 iulie 2012, ArCuB organizează a doua ediţie ArCuB Live Open Air. Festivalul se va desfăşura în Piaţa George Enescu din Bucureşti, iar tema de anul acesta este Jazz Blues & More.  
3 Jul - 7 Jul 2013     ,

Petreceri şi concerte de Dragobete


Despre februarie se spune că este luna iubirii, fie că aţi petrecut sau nu de Valentine’s Day, de Dragobete aveţi şansa să vă sărbătoriţi iubirea româneşte. Varietatea evenimentelor de pe 24 februarie este şi anul acesta uimitoare. De la concerte în aer liber la spectacole de dans... 

Concert Elena Morosanu Qvartet în La Historia din Bucureşti

Joi, 24 februarie 2011, Elena Moroşanu Qvartet va concerta în bistro-ul La Historia din Bucureşti. Organizatorii ne invită la o seară de Dragobete specială, cu o incursiune în istoria jazzului alături de Elena Moroşanu şi colegii săi de scenă.  
24 Feb 2011    

Concert Elena Moroşanu & friends la Tête-à-Tête Coffee Art & Chill din Bucureşti

Miercuri, 6 octombrie 2010, ora 20:30, la Tête-à-Tête Coffee Art & Chill din Bucureşti are loc un concert de jazz cu Elena Moroșanu & friends.  
6 Oct 2010     ,

Concert Elena Morosanu & friends la Tête-à-Tête Coffee Art & Chill din Bucureşti

Marţi, 20 iulie 2010, ora 20:30, Elena Morosanu & friends vor concerta la Tête-à-Tête Coffee Art & Chill din Bucureşti.  
20 Jul 2010     ,


Social Media

iConcert.ro