- Concerte - iConcert.ro

Home » Chris.Su

Chris.Su

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Chris.Su

R.O.A. LIVE, Chris.Su şi Statik în Club Midi din Cluj-Napoca

Sâmbătă, 23 martie 2013, începând cu ora 23:00, R.O.A. LIVE, Chris.Su şi Statik vor fi prezenţi la party-ul aniversar Unusual Suspects – 10 ani în Club Midi din Cluj-Napoca. Line up-ul va fi completat de Dudawles, Snow & MC Agent şi Down.  
23 Mar 2013     ,

RECENZIE: Cum a fost în primele 2 zile de Tuborg Green Fest Peninsula 2011

La 25 august 2011, peninsularii din toată ţara s-au întors ca în fiecare an, cu mic cu mare, la Târgu Mureş. Cea de-a noua ediţie a Festivalului Peninsula şi-a întâmpinat oaspeţii la mică distanţă de Complexul Weekend cu o mulţime de surprize.  
   

POZE: Kasabian, Danko Jones şi N.O.H.A. la Tuborg Green Fest Peninsula 2011

A doua zi de Tuborg Green Fest Peninsula 2011 a a fost la fel de însorită ca şi prima şi a adus pe scena festivalului o mulţime de artişti extrem de aşteptaţi. Kasabian au închis seara pe scena mare, aceeaşi scenă pe care urcaseră cu puţin timp înainte canadienii de la Danko Jones, iar... 
   

POZE: Guano Apes, K’S Choice şi Zdob & Zdub la Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Tuborg Green Fest Peninsula 2011 a început în forţă joi, 25 august. Mii de peninsulari au luat parte la concertele şi evenimentele din prima zi  acelui mai mare festival din România. Guano Apes,  K’S Choice, Zdob & Zdub, Tankcsapda şi Foreign Beggars sunt doar... 
   

Chris.Su si Jade in Club Midi

Vineri, 24 aprilie 2009, Club Midi din Cluj-Napoca ii are ca invitati speciali pentru un mega party pe Chris.Su si Jade.  

Chris.SU at Club Fabrica

Vineri, 6 Februarie 2009, ora 22:00, Club Fabrica din Bucuresti ne invita sa ne distram pe mixurile lui Chris.SU.  
    ,