Chris Norman - Concerte Chris Norman - iConcert.ro

Home » Chris Norman

Chris Norman

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Chris Norman

RECENZIE: Chris Norman – un show vesel şi nostalgic în acelaşi timp (POZE)

Chris Norman şi band-ul său le-au oferit celor prezenţi la Sala Palatului, în seara de 13 octombrie 2013, un concert energic şi vesel, dar încărcat totodată de nostalgia pieselor Smokie şi a altor cover-uri reuşite.   

POZE: Chris Norman la Sala Palatului din Bucureşti

Chris Norman, fostul solist al trupei Smokie, a susţinut un concert la Sala Palatului din Bucureşti în seara de duminică, 13 octombrie 2013. Artistul britanic va susţine un concert şi la Cluj-Napoca, pe 15 octombrie. Vezi galeria foto din concertul de la Bucureşti!  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Chris Norman de la Bucureşti

Chris Norman, fostul solist şi chitarist al trupei Smokie, revine pe 13 octombrie 2013 la Bucureşti. iConcert.ro îţi oferă două invitaţii duble la concertul pe care acesta îl va susţine la Sala Palatului.  

Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului Bachus 2013

În perioada 3-6 octombrie 2013, Consiliul Judeţean Vrancea organizează în Piaţa Unirii din Municipiul Focşani cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional al Viei şi Vinului „Bachus 2013”.  
3 Oct - 6 Oct 2013     ,

Concertele lunii octombrie 2013

A trecut perioada festivalurilor şi concertelor în aer liber. Toate cluburile şi sălile de spectacol sunt pregătite pentru un nou sezon de concerte indoor. Scena Sălii Palatului va continua să gazduiască cele mai mari concerte, după o lună în care a fost dedicată complet muzicii clasice.  

Concert Chris Norman la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca

Marţi, 15 octombrie 2013, de la ora 20:00, Chris Norman revine în Cluj-Napoca pentru un concert susţinut la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Show-ul fostului solist al trupei Smokie va avea loc la două zile după concertul susţinut Bucureşti, la Sala Palatului.  

Concert Chris Norman la Sala Palatului din Bucureşti

Duminică, 13 octombrie 2013, de la ora 20:00, Chris Norman revine pentru a-şi încânta fanii români într-un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti. Pe lângă concertul de la Bucureşti, fostul solist al trupei Smokie va susţine un show şi în Cluj-Napoca, la Sala Sporturilor, pe 15 octombrie... 
13 Oct 2013     ,

Chris Norman la Bucureşti şi Cluj-Napoca în octombrie 2013

Chris Norman revine în România la toamnă pentru două concerte alături de bandul său, la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Concertele de la Sala Palatului şi Sala Sporturilor „Horia Demian” sunt programate pentru 13, respectiv 15 octombrie 2013.  

Concertele anului 2013 în România


2013 vine cu o mulţime de concerte: premiere sau reveniri mult aşteptate vor aduna mii de petrecăreţi la concertele din anul acesta. Roger Waters, Rammstein, Depeche Mode, Richard Clayderman, Mark Knopfler, Yanni, Vaya con Dios, Patricia Kaas, Slash sau Andrea Bocelli sunt doar o parte dintre artiştii... 

Chris Norman – legendara voce Smokie (poze)

Desi era de asteptat ca publicul prezent la Sala Palatului duminica sa fie format din nostalgici ai rockului anilor ’60,’70 si ’80, nu a fost asa. Aseara, in jur de 3500 de spectatori de toate varstele (de la adolescentii anilor ’70 pana la adolecentii din zilele noastre) au cantat... 
    ,
12Social Media

iConcert.ro