Chicane - Concerte Chicane - iConcert.ro

Home » Chicane

Chicane

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Chicane

Chicane pe Terasa Promenada Mall din Bucureşti

Vineri, 18 august 2017, de la ora 20:00, Promenada & Masqué prezintă Chicane, GOLAN şi OK Corral pe Terasa Promenada Mall din Bucureşti.  
18 Aug 2017     ,

TimeShift Bucharest Dance Music Festival 2017

În perioada 20-23 iulie 2017, la Romexpo din Bucureşti are loc TimeShift Bucharest Dance Music Festival. David Guetta, DJ SNAKE, Above & Beyond, Bloc Party, Orbital, White Lies, Faithless (DJ SET), Markus Schulz, Mistery Jets, Rudimental (DJ SET), Chris Liebing, Loco Dice, Robin Schulz și mulţi... 
20 Jul - 23 Jul 2017     ,

Transylvania Music Event 2014 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Vineri (21 noiembrie 2014) şi sâmbătă (22 noiembrie 2014), la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, se va desfăşura cea de-a şasea ediţie Transylvania Music Event. Evenimentul aduce la Cluj-Napoca artiştii care au definit muzica anilor ’90, alături de cei mai în vogă artişti de pe scena... 
21 Nov - 22 Nov 2014     ,

Concertele lunii noiembrie 2014 în România


Noiembrie, luna în care zilele devin din ce în ce mai scurte, iar nopţile din ce în ce mai lungi – e nemaipomenită pentru concerte şi seri petrecute alături de artişti de primă mână din ţară şi străinătate.  

RECENZIE: Chicane – un set desăvârşit la Arenele Romane (POZE)

Cunoscutul DJ Chicane a urcat pe scena Arenelor Romane, din Bucureşti, pe 5 iulie 2014. Încălzirea pentru DJ Set-ul muzicianului britanic a fost făcută de duo-ul autohton Snatt & Vix.  

POZE: Chicane la Arenele Romane din Bucureşti

Chicane a revenit la Bucureşti pe 5 iulie 2014, pentru un DJ Set susţinut la Arenele Romane. În deschiderea show-ului artistului britanic au mixat cei de la Snatt & Vix. Vezi galeria foto de la eveniment!  

Concertele lunii iulie 2014 în România

A doua lună de vară continuă cu evenimente muzicale în toată ţara şi vine cu artişti în premieră pe scena muzicală românească. Hugh Laurie (Dr. House), Thirty Seconds To Mars, The Cat Empire sau Dream Theater sunt cu siguranţă cele mai aşteptate concerte ale lunii iulie.  

Chicane (DJ Set) la Arenele Romane din Bucureşti

Sâmbătă, 5 iulie 2014, de la ora 22:00, Chicane revine la Bucureşti, dar de data aceata cu un DJ Set, la Arenele Romane.  
5 Jul 2014     ,

POZE: Parov Stelar Band, Chicane şi Sven Väth la The Mission Dance Weekend 2012

The Mission Dance Weekend 2012 a început în forţă pe 3 august pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari. Parov Stelar Band, Chicane şi Sven Väth au ţinut miile de fani de pe plajă în priză până în zori cu ritmurile lor electronice şi pline de energie.  

RECENZIE: Prima zi de The Mission Dance Weekend 2012 cu Parov Stelar Band, Chicane şi Sven Väth (POZE)

Prima zi a evenimentului The Mission Dance Weekend de anul acesta a adus pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari vibe-ul energic al petrecerilor de club şi nume reprezentative ale muzicii electronice: Parov Stelar Band, Chicane, Sven Väth, Şuie Paparude şi Gojira.  
123Social Media

iConcert.ro