Cantaloop - Concerte Cantaloop - iConcert.ro

Home » Cantaloop

Cantaloop

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Cantaloop

BEATLES’N’JAZZ, cu Cornel Ilie (Vunk), în Tribute din Bucureşti

Miercuri, 25 februarie 2015, de la ora 21:00, Jazz Syndicate Live Sessions în colaborare cu club Tribute din Bucureşti, lansează o serie de concerte de jazz, în fiecare miercuri. Concertul inaugural, care îl are ca invitat pe Cornel Ilie de la VUNK, prezintă proiectul BEATLES’N’JAZZ.  
25 Feb 2015     ,

Concert Beatles’n’Jazz: Adrian Nour şi Cantaloop la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Vineri, 19 septembrie 2014, va avea loc un concert Beatles’n’Jazz susţinut de Adrian Nour şi Cantaloop la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Alături de cei doi se vor alătura o serie de muzicieni non-conformişti, reuniţi sub egida „Beatles’n’Jazz”.  
19 Sep 2014     ,

Concertele lunii septembrie 2014 în România


Prima lună de toamnă nu se anunţă bogată în concerte foarte mari, dacă ar fi să comparăm cu anii precedenţi, dar ne oferă suficiente variante de relaxare şi distracţie. Asian Dub Foundation, Tito Paris, Duquende, Carminho, Paradise Lost, Finntroll sau comediantul Carlos Mencia urcă în... 

Concert Beatles’n’Jazz cu Adrian Nour şi Cataloop în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Vineri, 9 mai 2014, începând cu ora 22:00, Hard Rock Cafe din Bucureşti vă aşteaptă la concertul-eveniment unde muzica celor de la The Beatles va fi interpretată într-o manieră inedită de către Adrian Nour şi Cantaloop, alături de o serie de muzicieni non-conformişti reuniţi sub egida... 
9 May 2014     ,

Jazz Syndicate Live Sessions la Palatul Ghika din Bucureşti

Joi, 20 februarie 2014, începând cu ora 20:00, la Palatul Ghika din Bucureşti va avea loc evenimentul Jazz Syndicate Live Sessions.  
20 Feb 2014     ,Social Media

iConcert.ro