Brainstorm - Concerte Brainstorm - iConcert.ro

Home » Brainstorm

Brainstorm

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Brainstorm

POZE: Primal Fear în The Silver Church din Bucureşti

Trupa Primal Fear a concertat pe 8 aprilie 2012 pe scena The Silver Church Club din Bucureşti în faţa fanilor ce îi aşteptau nerăbdători. Evenimentul din Bucureşti a fost deschis de recitalurile trupelor Brainstorm şi Palace.  

RECENZIE: Concert heavy metal „made in Germany” cu Primal Fear şi Brainstorm

Duminică, 8 aprilie 2012, pe scena clubului The Silver Church din Bucureşti au urcat trei trupe de heavy metal „made in Germany”: Palace, Brainstorm şi Primal Fear.  

Program concert Primal Fear & Brainstorm la Bucureşti

Germanii de la Primal Fear revin în România pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare al celui mai nou material discografic intitulat „Unbreakable”.  

Formaţia Palace va deschide concertul Primal Fear din Bucureşti

Organizatorii concertului susţinut de trupa Primal Fear au anunţat trupa Palace este cea de-a doua formaţie ce va cânta în deschidere, alături de Brainstorm. Concertul va avea loc pe 8 aprilie 2012, în clubul The Silver Church din Bucureşti.  

Primal Fear va concerta la Bucureşti

Trupa Primal Fear revine în România pentru a concerta pe data de 8 aprilie 2012 în clubul The Silver Church din Bucureşti. Concertul face parte din turneul european de promovare al celui mai recent album, „Unbreakable„, care va fi lansat pe 20 ianuarie 2012.  

Concert Primal Fear în The Silver Church din Bucureşti

Duminică, 8 aprilie 2012, trupa Primal Fear va concerta în clubul The Silver Church din Bucureşti. Concertul face parte din turneul european de promovare al celui mai recent album, „Unbreakable„, care va fi lansat pe 20 ianuarie 2012.  
8 Apr 2012     ,

Biker Days 2010 la Bucov

Între 9 şi 11 iulie 2010, în parcul “Constantin Stere” Bucov de langa Ploieşti are loc festivalul „Biker Days„, ediţia 2010.  
    ,Social Media

iConcert.ro