- Concerte - iConcert.ro

Home » Bonobo Live Band

Bonobo Live Band

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Bonobo Live Band

POZE: Electric Castle Festival 2014 – ziua 3

Electric Castle Festival 2014 a continuat la Castelul Banffy din Bonţida pe 21 iunie cu Bonobo LIVE, DJ Shiver, DJ Fresh, Grimus, CTC, Silent Strike şi mulţi alţii, în a treia zi de festival, lângă Cluj-Napoca. Vezi galeria foto din a treia zi de festival!  

RECENZIE: Am ţinut ritmul la Electric Castle cu Grimus, Bonobo şi CTC în treia zi de festival (POZE)

După ce în primele două zile aproximativ 30000 de petrecăreţi au ocupat spaţiul de festival până dimineaţă, a treia zi de Electric Castle a fost la fel de aşteptată de fanii CTC, Bonobo, Grimus, DJ Fresh ft. Messy MC, Silent Strike şi alţii.  

Bonobo (live) la Electric Castle Festival 2014

Bonobo (live), Chris Liebing, Freestylers (live) şi Gramophonedzie sunt doar câţiva dintre artişti nou confirmaţi pentru Electric Castle Festival 2014. Muzicienii vor urca pe scenele festivalui de la Castelului Banffy din Bonțida, între 19 şi 22 iunie 2014, alături de Rusko, Thievery Corporation... 

POZE: Bonobo – LIVE la Arenele Romane din Bucureşti

Bonobo a revenit pe scena de la Arenele Romane din Bucureşti, dar de data aceasta alături de trupa sa, pentru un concert LIVE care a promovat albumul „The North Borders”. Deeproots, Ufe şi Indie Jules au pregătit publicul pentru concertul britanicului. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Bonobo la Arenele Romane din Bucureşti

Duminică, 15 septembrie 2013, de la ora 20:00, producătorul şi DJ-ul britanic Bonobo se va auzi din nou de la Arenele Romane din Bucureşti. Artistul va cânta live alături de trupa sa la evenimentul din toamnă, când îşi va promova noul album, „The North Borders„. Line up-ul va fi... 
15 Sep 2013     ,

Bonobo revine la Arenele Romane în septembrie 2013

Producătorul şi DJ-ul britanic Bonobo va susţine un concert pe 15 septembrie 2013 în Bucureşti, la Arenele Romane, începând cu ora 20:00. Evenimentul face parte din turneul „The North Borders„, ocazie prielnică pentru a-şi promova ultimul său album ce poartă acelaşi nume.  

Concert Bonobo Live Band la Arenele Romane din Bucureşti

Vineri, 4 iunie 2010, Bonobo Live Band vor concerta la Arenele Romane din Bucureşti  
4 Jun 2010     ,

Concertele anului 2010 în România

Anul 2010 ne asteaptă cu evenimente muzicale de excepție. AC/DC, Metallica, Elton John, Eric Clapton, Chris Rea sunt doar câteva dintre numele artiștilor ce vor urca pe scenele din România. Regăsiți în cele ce urmează o listă cu cele mai așteptate concerte în 2010.