Acest eveniment a avut loc in data de 21 Jun 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 21 iunie 2013, începând cu ora 22:00, la Arenele Romane din Bucureşti va avea loc arena dnb Summerfest 2013 cu Calyx & Teebee şi Loadstar. Suportul local va fi oferit de DJ Snow & MC Agent şi Grid. Visuals: Vedem & VLC.

CONCURS: Câştigă o invitaţie la arena dnb Summerfest 2013!

iConcert.ro şi arena dnb te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până joi, 20 iunie 2013, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt: Marcu Mihai Cristian şi Puia Anamaria! Felicitări!


Loadstar este proiectul muzicienilor cu vechime Xample şi Lomax. Genul lor preferat a fost şi rămâne drum and bass-ul, fiind inspiraţi de Roni Size, sound-ul atmosferic al lui LTJ Bukem, ritmurile brutale ale lui Dillinja, cyber funk-ul lui Ed Rush şi Optical şi soundscape-urile dramatice ale lui John B.

Extrem de solicitaţi pentru remix-uri de către o mulţime de artişti, nu se lasă mai prejos nici la capitolul producţii. Albumul „Future Perfect”, recent lansat, a luat cu asalt topurile, emisiunile radio şi este deja un candidat serios la titlul de albumul anului.

Calyx & Teebee au dat viaţă unor poveşti muzicale cu un impact enorm asupra scenei drum and bass, de peste 15 ani. Încă din 1998 cei doi au semnat nenumărate release-uri la cele mai prestigioase label-uri, până când au început să colaboreze în 2004.

Împreună sau separat, au colaborat cu cei mai cunoscuţi artişti din breaslă, ca Goldie, Fabio, Grooverider, Ill Skillz and Photek, fiind respectaţi de toate label-urile şi comunităţile drum and bass din toată lumea.

Bilete arena dnb Summerfest 2013

Brăţările care permit accesul la eveniment se pot achiziţiona în avans la preţul de 25 de lei de la magazinul Boarder’s din Bucureşti, iar în seara petrecerii vor fi la preţul de 35 lei.