Acest eveniment a avut loc in data de 10 Jun 2011.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 10 iunie 2011, la Arenele Romane din Bucureşti are loc cea de-a doua ediţie a „arena dnb summer fest„. Invitaţii speciali ai evenimentului sunt Drumsound & Bassline Smith şi Bare Noize. 

Drumsound & Bassline Smith sunt doi dintre cei mai apreciaţi producători de producatori de dnb şi dubstep din lume. Se spune că fără ei scena de drumandbass de astazi nu ar mai fi la fel. Cei doi au reuşit să ocupe primurile locuri în topurile din Marea Britanie din 2004 cu piesa „Odyssey„, iar anul acesta revin pe piaţa muzicală cu singl-ul „Freak”.

Ollie Pile şi Daniel Brown sau  Bare Noize s-au lansat în 2009 cu remixul piesei  „Dance In Dark” (Proxy). Au urmat apoi remixuri şi colaborări  cu Skrillex, Skrein, M’Black sau Foreign Beggars.

Organizatorii au pregătit, în cadrul evenimentului şi o expoziţie alături de cei de la COMICS. În plus, la arena dnb summer fest 2011 va avea loc şi un un concurs de graffiti, de asemenea va fi amenajat şi un colţ în care curioşii vor putea descoperi din tainele Slacklining-ul, dar şi un mini traseu de Parkour.

De muzică se vor ocupa în restul serii DJ Snow & Mc Agent, Mighty Boogie şi Weapons Grade.

Preţul unui bilet achiziţionat în avans de la Boarder’s este de 20 lei. Biletele achiziţionate de la poartă în ziua evenimentului vor costa 30 lei.

Arenele Romane: Parcul Carol, Str. Cuţitul de Argint nr. 26, Bucureşti