Trupa de death metal melodic Arch Enemy va concerta pe 23 mai 2014 la Turbohalle, în Bucureşti, cu ocazia lansării celui de-al zecelea album din cariera lor, album care va apărea în cursul anului 2014. Concertul pe care suedezii îl vor susţine la Bucureşti este cel de-al doilea din România, după cel susţinut în 2012 la Arenele Romane.

RECENZIE: Arch Enemy a eliberat legiunile metalului la Bucureşti

Arch Enemy a fost înfiinţată în 1996 ca un supergrup, deoarece membrii trupei proveneau din formaţii precum Armaggedon, Carcass, Carnage, Mercyful Fate şi Spiritual Beggars, însă proiectul a dobândit recunoaşterea internaţională o dată cu venirea în trupă a solistei Angela Gossow. Vocea ei excepţională şi carisma şi-au pus imediat amprenta pe stilul trupei reuşind să se impună ca una dintre cele mai valoroase soliste.

Trupa a primit de-a lungul timpului recenzii strălucite, revista Metal Hammer Germania fiind mărturie în acest sens: „Această «fabrică» dură de agresivitate suedeză, îmbogăţită cu glasul unic al Angelei Gossow, una dintre cele mai bune vocaliste ieşite de pe băncile «şcolii» de metal germane, vă va sparge efectiv creierii în cel mai bun mod cu putinţă„.

Bilete Arch Enemy – Turbohalle

Biletele pentru concertul Arch Enemy din 23 mai 2014 pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, preţurile diferă în funcţie de perioada de achiziţie:

Preţ Observaţii
TBA bilete VIP – biletul VIP conţine: meet & greet (poze+autografe); afişul concertului; pass laminat VIP cumpără bilete
78 lei primele 100 de bucăţi (numai cu plata prin card sau la sediul firmei) cumpără bilete
87 lei următoarele bilete achiziţionate până la 21.04.2014 cumpără bilete
95 lei biletele achiziţionate în perioada 22.04-22.05.2014 cumpără bilete
110 lei biletele achiziţionate în ziua concertului 29.04.2014 cumpără bilete

Concertul este organizat de Promusic Events şi Maximum Rock Magazin.