Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente la din .

cce6

In perioada 21 august-6 septembrie 2009, Centrul Cultural European Sector 6 si Primaria Sectorului 6 organizeaza in Parcul Drumul Taberei din Bucuresti, primul eveniment ce reuneste intr-un spatiu deschis filmul, muzica si teatrul, AQUA film, muzica si teatru

Proiectiile de film din cadrul evenimentului “Aqua film, muzica si teatru” vor avea loc pe lacul din Parcul Drumul Taberei, in fiecare seara, incepand cu ora 21.00, cand bucurestenii vor putea viziona, pe un ecran gigant, montat pe marginea apei, cele mai cunoscute lung metraje venite direct de la Hollywood. Scaunele pentru spectatori for fi montate de jur imprejurul lacului, iar cortina cinematografului in aer liber va cobori la ora 22.30. Atmosfera va fi completata de un spectacol de lumini.

Sambata dimineata, de la ora 11.00, copii sunt invitati la teatru, in Foisor, iar de la ora 19.00 parintilor le este rezervata seara de teatru si de stand-up comedy. De la ora 21.00 va reincepe filmul.

Duminica, pana ce cortina se va ridica pentru a lasa filmul sa incante publicul, Centrul Cultural European Sector 6 a pregatit cateva ore de muzica de calitate, in Foisorul din Parcul Drumul Taberei.

Intrarea este libera.