Andy Fletcher, membru fondator al trupei Depeche Mode va mixa la Cluj-Napoca. Conform site-ului www.depechemode.com, Fletch va mixa în Club Midi pe 11 noiembrie 2011.

Află mai multe detalii despre dj-setul Andy Fletcher la Cluj-Napoca!

Andy Fletcher, Dave Gahan şi Martin Gore au revoluţionat industria muzicală în anii ’80. Beat-urile lor inovative s-au luptat cot la cot cu piesele pop şi rock în topurile muzicale şi de cele mai multe ori au ieşit câştigătoare.

Numită de www.billboard.com „cea mai de succes trupă electronică a lumii”, Depeche Mode a avut de-a lungul timpului vânzări de peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a avut 48 de piese prezente în topurile din Marea Britanie şi a fost recompensată cu peste 50 de discuri de aur şi platină.

Ca şi DJ, Fletch poate fi încadrat în formatul “bedroom DJ”, show-urile sale incluzând mixuri de piese new wave şi electro, dar şi binecunoscute piese Depeche Mode. La ultima sa vizită în România, în luna ianuarie britanicul şi-a surprins fanii cu piese în premieră de pe următorul album Depeche Mode şi s-a declarat extrem de încântat de publicul bucureştean, despre care a spus că este unul „perfect”.

Artistul a mai vizitat ţara noastră în 2006 alături de colegii de la Depeche Mode, în 2007 când a mixat în Kristal Glam Club şi la începutul acestui an când a oferit un show electrizant în The Ark. Mai multe detalii despre cea de-a patra vizită a lui Andy Fletcher în România vor fi disponibile în scurt timp.

Foto: www.circlesquaretriangle.tv