Acest eveniment a avut loc in data de 25 Apr 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 25 aprilie 2015, de la ora 21:00, experienţa Untold Festival ajunge în Bucureşti, în clubul Colectiv din Bucureşti, pentru primul promo party, alături de: ANDY C, DJ Snow, Bass Turbat, Marwan Dua, Senior Division şi Inflex.

Andy C este unul dintre cei mai apreciaţi DJ de Drum and Bass din lume, fiind votat Best DJ la Drum and Bass Arena Awards în fiecare an, începând cu 2009. Cel mai recent premiu a fost Best Drum and Bass DJ la National Drum and Bass Awards 2015.

Andy C este britanicul considerat un pionier al mişcării drum and bass este un DJ cu semnătură proprie atât în ceea ce priveşte sound-ul, cât şi în modul în care îşi sincronizează mixerele la care evoluează.

Bilete Andy C în clubul Colectiv din Bucureşti

Biletele pentru primul promo party Untold Festival, ce va avea loc pe 25 aprilie 2015, în clubul Colectiv din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri ce diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Perioada Preţ
Până în 31 martie în limita a 200 de bilete 40 lei  cumpără bilete
Până în 24 aprilie în limita a 650 de bilete 50 lei cumpără bilete
În seara evenimentului 60 lei

Untold Festival este cel mai aşteptat eveniment al anului în România. Festivalul are unconcept unic, bazat pe poveştile tradiţionale româneşti, completat de unii dintre cei mai buni artişti din lume. Avicii şi David Guetta împreună cu alţi 150 de artişti vă vor purta într-o altă dimensiune. Patru zile şi peste 80 de ore de muzică vor transforma unul dintre cele mai dinamice oraşe din România într-un tărâm magic.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!