Acest eveniment a avut loc in data de 14 Jun 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 5-7 şi 11-14 iunie 2015, de la ora 20:30, maestrul André Rieu, alături de Johann Strauss Orchestra, va susţine şapte concerte în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în premieră pentru România. Artistul Gheorghe Zamfir va fi invitatul special, iar dansatorii Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania vor deschide seria concertelor susţinute de André Rieu în România.

Născut în Maastricht, Olanda, într-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume şi cel mai bine vândut muzician clasic din toate timpurile. Deţine cea mai mare orchestra privată din lume şi a vândut mai mult de 40 de milioane de albume şi DVD-uri. Lansarea sa internaţională a venit în 1994 cu CD-ul „Strauss & Co”, iar de atunci a primit mai mult de 400 Platinum şi 171 de Gold Awards.

Denimit „Regele Valsului”, în concertele sale, interpretează cele mai frumoase valsuri de Johann Strauß sau Franz Lehár, hit-uri de renume mondial din musicaluri şi filme, cele mai iubite arii de operă şi operetă, precum şi muzică populară din toate decadele. André cânta la o vioară construită de Stradivarius în 1732, dirijează orchestra lui şi este un „conférencier” fermecător, care interacţionează cu publicul după fiecare piesă.

În fiecare an, André şi a lui Johann Strauss Orchestra, cor şi solişti internaţionali, ce provin din zece ţări, susţin aproximativ 100 de concerte peste tot în lume, în faţa a peste 1 milion de oameni. Turneele sale au fost prezente în Billboard Top 10 în ultimii zece ani.

Bilete concert André Rieu la Bucureşti

Biletele pentru concertele André Rieu din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, din perioada 5-7 şi 11-14 iunie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Categoria VIP 864 lei cumpără bilete
Categoria I 702 lei cumpără bilete
Categoria II 594 lei cumpără bilete
Categoria III 486 lei cumpără bilete
Categoria IV 378 lei cumpără bilete
Categoria V 270 lei cumpără bilete
Categoria VI 205.2 lei cumpără bilete
Categoria VII 172.8 lei cumpără bilete

Concertele André Rieu de la Bucureşti sunt organizate de André Rieu Productions.