Andra și Smiley au lansat prima piesă împreună, „Doar vina ta”, după 20 de ani de prietenie, proiecte comune muzicale și de televiziune. Piesa descrie povestea perfectă de dragoste, cu început jucăuș și neașteptat, parcurs colorat în nuanțe senzuale și pecetluire inevitabilă ca familie.

Andra este tatuatoare profesionistă și are brațul plin de tatuaje, iar Smiley este un designer vestimentar creativ. Rolurile atipice ale celor doi artiști sunt ipostaze din videoclipul piesei „Doar vina ta”, prima piesă împreună a celor mai importanți doi artiști din România, co-producție Andra Records și HaHaHa Production, mult așteptată și cerută de comunitățile lor.

După 20 de ani de prietenie, proiecte comune muzicale și de televiziune, Andra și Smiley marchează prin „Doar vina ta” o premieră în relația și în carierele lor.

„Este o piesă pe care am compus-o cu dedicație pentru Andra, nu este prima făcută de mine pentru ea, însă este prima pe care o cântăm împreună. Ne dorim de mult timp să scoatem o piesă amândoi și iată că momentul acesta mult așteptat a venit acum, după 20 de ani de prietenie și proiecte comune. Andra a cântat cu SIMPLU, noi doi facem de atâta timp „Românii au talent”, am lucrat împreună la „Vocea României” și la alte producții și tot căutam momentul potrivit pentru o piesă a noastră și iată că acum apare „Doar vina ta” care sperăm să cucerească.”, povestește Smiley.

„Doar vina ta”, Andra feat. Smiley, este o co-producției Andra Records și HaHaHa Production, a cărei producție muzicală este semnată de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, iar versurile de către Smiley.

„E despre dragoste și fericire. Despre o dragoste pură, despre persoana cu care te simți complet atât dimineața la cafea, cât și seara când ajungeți acasă și vă uitați la film. Este despre momentul acela în care realizezi că îți dorești mai mult de-o viață cu omul de lângă tine. Când am înregistrat-o am plâns, nu mi s-a mai întâmplat asta până acum. “Doar vina ta” este o melodie pe care o vei simți și asculta și tu cu nodul în gât și lacrimi în ochi.”, mărturisește Andra.

Clipul piesei „Doar vina ta” în care apar în rolurile principale actorii Ștefan Iancu și Daria Pentelie, cu palmares în teatru, producții tv și film românesc și internațional, este regizat de Iulian Moga, după un scenariu scris de Ramon Laurențiu Militaru și cu producția semnată de HaHaHa Video Production.

Citeşte despre: , , ,