#numaila2, show-ul pe care trupa VUNK îl va susţine pe 6 martie 2014 în Hard Rock Cafe din Bucureşti le va avea ca şi invitate pe Andra şi Raluk. În plus, spaţiul clubului bucureştean a fost reconfigurat, astfel încât organizatorii au anunţat punerea în vânzare a încă 100 de bilete.

Alături de Cornel Ilie şi colegii săi pe scena Hard Rock Cafe vor urca Andra, cu care trupa a colaborat pentru piesa „Numai la 2”, şi Raluk, cu care au pregătit un moment aparte.

Reacţia fanilor VUNK la anunţarea concertului, ce va sărbători „tot ce este feminin”, a fost una plină de bucurie. Biletele pentru concert fiind epuizate cu ceva timp înaintea show-ului, însă cererea mare de bilete a determinat organizatorii să încerce să găsească o modalitate de a suplimenta numărul biletelor. Astfel s-a ajuns la o reorganizare a clubului, renunţându-se la mesele din faţa scenei. Pentru cei care nu vor putea participa, concertul din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicatia Seenow.

De asemenea, pentru că este o perioadă specială, doamnele şi domnişoarele ce vor participa la eveniment vor primi flori parfumate, iar domnii vouchere cu reduceri de Floria.ro.

Bilete concert VUNK în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul VUNK – „#numaila2” sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Loc în picioare 60 lei cumpără bilete
Loc la masă (fumători/nefumători)  80 lei cumpără bilete