Desi a fost mult mai putin mediatizat decat concertul Madonnei, show-ul de la Sala Polivalenta a reusit sa adune cateva mii de oameni care au ramas cu o amintire placuta.

Concertul Anastaciei a fost deschis de un scurt recital al Claudiei Cream, care a incercat sa incalzeasca atmosfera. A cantat melodiile care au consacrat-o, „Candy” si „Just A Little Bit”, dar si noul sau single „Don’t Miss Missing You”. Cream s-a descurcat destul de bine si este de admirat faptul ca a cantat live.

Dupa aproximativ 40 de minute de asteptare, pe la 21:20 a inceput si concertul propriu-zis. Anastacia si-a inceput spectacolul cu melodia „The Way I see it”. In timpul celei de-a doua melodii „One day in your life” artista a acuzat cateva probleme cu vocea, aceasta oprindu-se din cantat pentru a bea apa. Si-a cerut scuze pentru problemele sale si ne-a asigurat ca nu are probleme de sanatate si ca show-ul poate continua. Publicul nu s-a arata deranjat de acest lucru si au incurajat-o in continuare. Anastacia a surprins prin modul deschis in care a comunicat cu publicul, artista vorbind cu spectatorii aproape la fiecare pauza dintre melodii.

Unul din momentele inedite ale concertului a fost atunci cand pe scena a fost invitat un fan din public. Acesta a dansat cu Anastacia si a primit cadou si un autograf pe unul din albumele sale. Spontan din fire, Adrian, norocosul fan, si-a incercat norocul si pentru o poza cu artista. Si-a scos telefonul din buzunar si a rugat unul din membrii band-ului sa-l pozeze. Un moment pe care Adrian nu-l va uita prea curand. De asemenea, doi fani mai insistenti, au primit si ei autografe pe posterele proaspat cumparate de la intrare.

Artista si-a continuat concertul in aceeasi maniera, schimband trei tinute pe tot parcursul spectacolului. In ciuda varstei (41 de ani) si a inaltimii mici, Anastacia arata foarte bine si da dovada de o forma fizica de invidiat. A cantat multe piese de pe ultimul sau album, „Heavy Rotation” dar si o parte din piesele care au facut-o celebra, „Paid My Dues”, „Pieces of a Dream”, balada country „Cowboys and Kisses”, „I Belong To You” si „You’ll Never Be Alone”, piesa pe care a dedicat-o tuturor spectatorilor. Publicul a reactionat cel mai bine la „Sick and Tired”, toata Sala Polivalenta dansand si cantand pe toata durata piesei.

Spre deosebire de Madonna, artista a aratat ca ii pasa de public si a venit la bis, unde a cantat din nou „One Day In Your Life”, pentru a se revansa in urma „incidentului” de la inceput, si fenomenala „Left Outside Alone”. Fanii nu au plecat dezamagiti de prestatia artistei si cu siguranta si-ar fi dorit sa dureze mai mult.

Anastacia