Luni, 6 noiembrie 2023, de la ora 19:00, trupele Amorphis, Solstafir și Lost Society susțin concerte la Arenele Romane din București.

Trupa finlandeză Amorphis a fost înființată în anul 1990 și a cunoscut o ascensiune rapidă pe scena metalului internațional. Deși, la început au abordat un stil de death metal, odată cu trecerea timpului, trupa a evoluat către un sunet progressive metal sau melodic death metal. După o pauză de 4 ani, aceștia au lansat un nou material discografic și anume „Halo” (2022), o combinație de progressive, death și folk metal. Amorphis au lansat numeroase albume de studio de-a lungul carierei lor, iar câteva dintre cele mai notabile sunt „Tales from the Thousand Lakes” (1994), „Elegy” (1996), „Skyforger” (2009) și „Queen of Time” (2018).

Solstafir este un proiect post-metal/progressive cu o activitate de aproape 3 decenii pe scena muzicală din Islanda. Numele trupei este derivat din simbolistica razelor crepusculare ale soarelui, iar muzica este un amestec hipnotizant de sonorități atipice întregite vizual cu peisaje islandeze care îți taie răsuflarea. Până acum au lansat 6 albume de studio, cel mai recent fiind „Endless Twilight of Codependent Love” (2020). Grupul islandez a cunoscut succesul internațional după ce a oferit publicului două materiale excepționale, „Köld” (2009) și „Svartir Sandar” (2011).

Lost Society, la fel ca Amorphis, provin din Finlanda și sunt prezenți pe scena metal internațională de peste un deceniu. Până în prezent, au lansat cinci albume de studio, cel mai recent, „If the Sky Came Down” (2022), a fost oferit publicului anul trecut. Din punct de vedere muzical, Lost Society a debutat ca o trupă de thrash metal, însă, în timp, formația a incorporat elemente de groove, metalcore și chiar nu metal.

Bilete Amorphis, Solstafir și Lost Society la Arenele Romane din București

Biletele pentru concertele Amorphis, Solstafir și Lost Society, din 6 noiembrie 2023 la Arenele Romane din București, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet sau online de pe iaBilet.ro, la următoarele categorii de preț:

  • Earlybird (primele 300 de bilete) – Acces General – 119 lei Acces General și 159 lei Golden Circle
  • Presale – Acces General 139 lei și 170 de lei Golden Circle
  • La intrare – Acces General 150 lei și 200 de lei Golden Circle

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing.

Copiii sub 7 ani au intrarea liberă însoțiți de un adult care are bilet.

Concertele Amorphis, Solstafir și Lost Society de la Arenele Romane din București este organizat de Bestmusic Live Concerts.