Cel mai iubit artist de heavy metal al lumii, aşa cum a fost numit de către The Rolling Stone Album Guide, Alice Cooper revine la Bucureşti. Concertul rockerului american va avea loc pe 14 iunie 2011 la Arenele Romane din Capitală.

Alice Cooper (pe numele său adevărat Vincent Damon Furnier) este considerat a fi schimbat pentru totdeauna faţa rock-ului muzical. Şi-a început cariera muzicală la un concurs de talente imitându-i alături de colegii săi pe membrii trupei The Beatles. Cu timpul, trupa a trecut printr-o serie de schimbări de componenţă şi de nume, lansând 7 albume între 1969 şi 1973. Două dintre ele „Billion Dollar Babies” şi „School’s Out” au ocupat primele locuri în topurile din Statele Unite şi Marea Britanie.

În 1975 Cooper lansează primul său album solo „Welcome to My Nightmare„. Succesul acestuia şi al programului „The Nightmare” ce a fost difuzat în Statele Unite în acelaşi an a fost începutul unei legende a muzicii rock. Cu o carieră de aproape 50 de ani, 25 de albume de studio, 8 albume live care au fost vândute în peste 50 de milioane de exemplare în toată lumea, Alice Cooper este unul dintre cei mai mari artişti ai lumii.

http://www.youtube.com/watch?v=15oNdz5Yh48&hd=1

Inclus anul acesta în Rock And Roll Hall Of Fame, Alice Cooper a declarat la primirea distincţiei: “este un sentiment incredibil… S-a spus despre trupa Alice Cooper ca a revolutionat experienta rockului live – daca e adevarat si asta ne-a adus acest premiu, singurul lucru de spus ar fi ca «There’s no business like show business!»„.

Bilete Alice Cooper

Preţul biletelor pentru concertul Alice Cooper variază în funcţie de perioada de cumpărare. Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro

Cumpara bilet

Preţul unui bilet în perioada 12-16 mai 2011
– Golden Ring – 136 lei
– Tribuna (cu loc) – 119 lei
– Regular – 102 lei

Preţul unui bilet după 17 mai 2011
– Golden Ring – 160 lei
– Tribuna (cu loc) – 140 lei
– Regular – 120 lei

Fanii artistului pot să îşi achiziţioneze şi pachete VIP. Acestea includ printre altele o întâlnire cu Alice Cooper, o fotografie cu artistul, autograf din partea acestuia, tricouri şi posibilitatea de urca pe scenă în timpul show-ului şi multe alte privilegii. Preţul acestora este de 420 $ şi sunt disponibile pe alicecoopervip.com. Pachetele VIP nu includ însă biletele de acces la concert.

Concertul de la Bucureşti este al doilea pe care artistul îl susţine în ţara noastră. El a mai fost prezent în 2007 în Capitală pe scena B’ESTIVAL 2007 alături de Marilyn Manson, Wu-Tang Clan şi Pink. Concertul de la Arenel Romane face parte din turneul „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns” şi este prezentat de Jack Daniel’s Studio No. 7.

Foto: www.alicecooper.com