Alessia debutează într-o nouă emisiune radio la HFM! Din 8 iulie, Alessia va fi la microfonul postului de radio bucureștean HFM de luni până joi, de la ora 16.00.

Celebră pentru hiturile precum „Boro Na Sou Po” sau pentru „Find Me (Ale, Ale)” Alessia vrea mai multe de la viață, așa ca debutează în FM cu o emisiune zilnică de divertisment pe care și-o dorește interactivă și aproape de fani.

Perfectionistă, Alessia muncit întotdeauna foarte mult pentru a se implini ca artist. Obișnuiți cu frumoasa blondă în ipostazele incendiare din videoclipuri, fanii săi vor avea parte acum de o nouă provocare. Vor sta de vorbă cu vedeta lor preferată despre… problemele uzuale, din viața de zi cu zi.

„N-am găsit încă un nume pentru emisiune, spune artista, așa că mi-am rugat fanii pe Facebook să mă ajute cu idei. Subiectele pe care le voi aborda le vom găsi tot împreună – vreau sa fiu liberă să aleg să pot vorbi despre orice. Pe primul loc în lista mea, relațiile interumane și dragostea, mai exact dificultăți în comunicarea și consolidarea unei relații de lungă durată. Vreau să luam partea plină a paharului și să fim pozitivi, dar să nu uităm ca există și subiecte care ne afecteaza. Îmi propun să nu ne ferim de ele”, mai spune Alessia, care azi a donat sânge pentru victimele accidentului din Muntenegru și își așteaptă luni fanii să facă același lucru, la Institul de Hematologie din București.

Radio HFM, postul pentru tineret al Universității Spiru Haret, acum format CHR, se recepționează în București sau online, pe www.h-fm.ro. Simte distractia pe 103,4 FM! În curând, în toată țara!

Citeşte despre: , ,