Prima ediţie a festivalului Electric Castle de la Castelul Banffy din Bonţinda va debuta vineri, 21 iunie 2013. Zeci de mii de fani sunt aşteptaţi timp trei zile la festivalul ce va aduce lângă Cluj-Napoca artişti ca: Morcheeba, Pendulum (DJ Set) feat. MC Verse, Télépopmusik, James Zabiela sau A-Skillz vs. Krafty Kuts.

Află mai multe detalii despre Electric Castle 2013!

Reguli de acces şi interdiţii în zona de festival

În zona de festival, accesul se va face pe baza de:

  • bilete pentru o zi – permit accesul în zona de festival, în ziua respectivă, în intervalul 09:00-06:00 (ziua următoare) şi dau dreptul vizitatorilor să fie prezenţi la eveniment până la ora 08:00 a zilei următoare.
  • abonamente pentru trei zile (cu campare) – permit accesul începând cu 21 iunie 2013, ora 10:00, şi dau dreptul vizitatorilor să fie prezenţi la eveniment până la final. Aceştia vor avea acces la locurile de campare şi locurile speciale amenajate cu duşuri. Vizitatorii ce sosesc cu rulote vor trebui să îşi cumpere un bilet special pentru zona de campare cu rulote.
  • abonamente pentru trei zile (fără campare) – permit accesul începând cu 21 iunie 2013, ora 10:00, şi dau dreptul vizitatorilor să fie prezenţi la eveniment până la final. Acest tip de bilet nu permite rămânerea în zonele destinate campării şi nici utilizarea duşurilor.
  • bilete VIP – permit accesul începând cu 21 iunie 2013, ora 10:00, şi dau dreptul vizitatorilor să fie prezenţi la eveniment până la final. Posesorii acestora au următoarele facilităţi: fast lane la intrare;  backstage pre-registered tour (vor fi 4 tururi pe zi pentru care trebuie să te înregistrezi în prealabil); acces la VIP area (VIP lounge, VIP rooms şi VIP deck, VIP bars) şi limited edition poster.

Accesul copiilor până în 11 ani este liber. Vizitatorii cu vârsta mai mică de 14 ani pot intra şi rămâne la eveniment doar sub supravegherea adulţilor. Spectacolul poate include si puternice efecte luminoase, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

La intrare acestea vor fi preschimbate cu brăţări de acces. Purtarea brăţării (abonament pe toată durata festivalului sau abonament pe zi) la încheietura mâinii pe toată perioada de valabilitate a acesteia este obligatorie. În cazul în care în zona de desfăşurare a evenimentului, organizatorii vor depista persoane care nu poartă brăţară sau aceasta este deteriorată, îşi rezervă dreptul de a-i exclude din zona de festival.

Accesul în zona de festival nu va fi permis cu: obiectele din sticlă (inclusiv sticlele de parfum de peste 100ml şi deodorante lichide), băuturi alcoolice, dispozitivele de lovire şi tăiere, umbrelele, obiecte care pun în pericol sănătatea fizică a celorlalţi, droguri, animale de companie.

Atenţie! În zona de festival va fi permis accesul cu băuturi nealcoolice. Cantitatea ce poate fi introdusă este limitată a o sticlă de plastic tip PET de maxim 2,5 litri/persoană. Persoanele care vor sta în camping vor putea aduce şi o cantitate limitată de alimente. Atât băuturile nealcoolice cât şi alimentele vor fi predate forţelor de ordine pentru verificare.

Vezi care este programul festivalului Electric Castle 2013!

Regulament în interiorul festivalului

Pe parcursul festivalului se vor efectua înregistrări audio-video. Fiecare persoană care apare în aceste înregistrări poate fi identificată cu numele ei doar pe baza consimţământului acesteia, însă niciuna dintre aceste persoane nu poate înainta pretenţii realizatorilor filmului sau organizatorilor evenimentului.

Fotografiatul este permis, dar înregistrările audio şi video sunt permise doar cu aprobarea scrisă a organizatorilor. De asemenea, înotul în lac şi accesul în clădirile castelului sunt strict interzise şi extrem de periculoase.

Spectatorilor şi vizitatorilor cu vârsta sub 18 ani, nu li se va permite cumpărarea de băuturi alcoolice sau a produselor din tutun în nici unul dintre punctele de desfacere din cadrul evenimentului.

Bilete şi abonamente Electric Castle 2013

Abonamentele şi biletele pentru Electric Castle 2013 sunt disponibile pe www.eventim.ro şi reţeaua Eventim la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Până pe 20 iunie La intrare
Abonament 135 lei 170 lei cumpără bilet
Abonament cu camping* 145 lei 180 lei cumpără bilet
Abonament VIP** 300 lei - cumpără bilet
Bilet de o zi 60 lei 80 lei cumpără bilet

*Rezervarea unui loc de campare trebuie făcută odată cu achiziţionarea abonamentului de festival.
**Abonamentele VIP conţin: „fast lane” la intrare, backstage tour cu întregistrare în prealabil (vor fi 4 tururi pe zi pentru care trebuie să te înregistrezi în avans), acces la VIP area (VIP lounge, VIP rooms şi VIP deck, VIP bars) şi poster în ediţie limitată.