În această vară, Absolut Vodka dărâmă bariele dintre oameni și invită participanții Untold la o petrecere unde etichetele sociale sunt date jos la intrare. Diferiți cu toţii, însă uniți de acelasi scop, fanii muzicii vor avea parte de o experiență completă: un joc online interactiv, abonamente de 4 zile la festival și o instalație care va reproduce imaginea unei lumi cu mai multe posibilități, chiar la Untold.

Experiența Absolut Untold începe pe www.createtomorrow.ro, jocul online în care utilizatorii fac primul pas pentru a contura o lume fără prejudecăți. Pentru că o lume mai colorată înseamna o lume diversă, în a doua parte a jocului, utilizatorii compun un cocktail colorat, din culorile ce le-au fost atribuite. Consumatorii pot alege să împartă un drink Absolut Vodka cu prietenii lor, pentru a găsi mix-ul perfect care îi va duce la Untold şi pentru a sărbători împreună înfrângerea barielelor sociale. Utilizatorii pot îmbina culorile din cocktail-ul cu Absolut pentru a-și crea propriul premiu: vouchere pentru cocktail-uri Absolut, sticle de vodka Absolut, tricouri sau bilete de acces la festivalul Untold 2017.

Premii Absolut Untold

Uniţi de aceeaşi deviză, «Create a better tomorrow, tonight!», fanii muzicii se întâlnesc la Untold, acolo unde Absolut îi aşteaptă cu o instalaţie deschisă publicului pe toată durata festivalului. Instalația celebrează diversitatea și inspiră vizitatorii să contribuie prin acțiunile proprii la conturarea unei lumi mai bune, alături de Absolut.

„Absolut este un brand care încurajează gândirea dincolo de barierele sociale și apropierea dintre oameni, prin acceptarea diferențelor. Astfel, la ediția Untold de anul acesta, facem primul pas către o lume mai deschisă și invităm consumatorii alături de noi, la o petrecere unde cuvântul cheie este diversitate” a declarat Andreea Munteanu, Senior Brand Manager Absolut în România.

Absolut Vodka este partener Untold Festival încă de la prima ediție a festivalului, din 2015. Anul acesta, brand-ul își asumă misiunea de a crea, cu ajutorul consumatorilor, o lume în care diferențele de viziune nu sunt doar acceptate, ci și valorificate, în stilul caracteristic – printr-o petrecere plină de energie pozitivă transmisă de la barurile Absolut până pe întreg perimetrul festivalului.