Primele abonamente pentru cea de-a patra ediţie UNTOLD Festival vor fi disponibile începând de marţi, 7 noiembrie 2017, pe site-ul oficial al festivalului, în exclusivitate pentru membrii PRIME. Ulterior vor fi puse în vânzare abonamente către toţi fanii interesaţi care se înregistrează pe site.

Proiectul UNTOLD se află într-o continuă ascensiune, festivalul fiind o atracție internațională majoră atât pentru artiști, cât și pentru oamenii din întreaga lume. Astfel, după trei ediţii sold out, organizatorii au creat comunitatea UNTOLD PRIME, în semn de mulţumire pentru toţi artiştii şi fanii dedicaţi festivalului.

„UNTOLD PRIME este o comunitate exclusivistă, prin care fanii adevărați, dar și cei recomandați de ei, pot să își asigure locul la UNTOLD 2018 astfel încât, împreună, să trăim o experiență și mai spectaculoasă și mai intensă de cât până acum”, au declarat organizatorii.

Începând cu ediţia de anul viitor, membrii UNTOLD PRIME vor avea parte de o serie de avantaje, printre care şi posibilitatea achiziţionării abonamentelor la festival înainte de data oficială de punere în vânzare. Mai multe informaţii despre beneficiile şi condiţiile de înscriere vor fi comunicate în perioada următoare.

Primii membri ai comunităţii UNTOLD PRIME au fost selectaţi de către organizatori şi sunt chiar fanii care au cumpărat anul trecut, în primele secunde, abonamente la UNTOLD. Datorită dedicaţie şi devotamentului pe care l-au arătat faţă de eveniment, aceştia au şansa de a recomanda alţi 5 prieteni pentru această nouă experienţă.

Totodată, fanii interesaţi pot să se înregistreze pe site-ul oficial, să-şi aleagă artiştii preferaţi pe care doresc să îi vadă la UNTOLD 2018, să-şi exprime părerea despre ediţia din acest an, dar şi să bifeze care a fost scena lor preferată. Astfel, cei înregistraţi vor avea prioritate la achiziţia de abonamente pentru ediţia de anul viitor, atunci când acestea vor fi puse în vânzare.

Pentru moment nu se cunosc mai multe detalii despre ediţia de anul viitor a festivalului de la Cluj-Napoca. Nu se cunoaşte perioada de desfăşurare, preţul abonamentelor şi nici informaţii despre artiştii din line-up.