Cu două luni înainte de cea de a doua ediţie a festivalului Electric Castle, organizatorii anunţă că mai sunt disponibile doar 5000 de abonamente. Preţul unui abonament, care oferă acces pentru cele patru zile de festival, fiind de 190 de lei. Din 15 mai vor fi puse în vânzare 5000 de bilete de o zi, la preţul de 100 lei.

Vezi programul pe zile de la Electric Castle Festival 2014!

Electric Castle va reuni anul acesta peste 130 de artişti care vor concerta, timp de patru zile, pe cinci scene, una dintre acestea fiind destinată exclusiv genului dub-reggae. Festivalul ce se desvăşoară într-un cadru special, la Castelul Banffy din Bonţida, de lângă Cluj-Napoca, va avea un line-up proaspăt, cu multe prezenţe în premieră pentru România.

Excentricii de la Die Antwoord, alchimiştii „trip-hop-ului” ce formează trupa Thievery Corporation, DJ Fresh, Rusko şi Sasha sunt vedetele, care vor lua cu asalt scenele amenajate pe domeniul castelului, pentru o ediţie care se anunţă a fi bigger, stronger, better.

Electric Castle Festival 2013 - Foto: facebook.com/ElectricCastle
Electric Castle Festival 2013 – Foto: facebook.com/ElectricCastle

„Anul acesta, ne-am propus să fim bigger, stronger, better, am crescut numărul de artişti şi ne-am extins cu încă o scenă, iar acest lucru a plăcut fanilor festivalului. Abonamente pentru cea de a doua ediţie au început să se cumpere imediat ce am dezvăluit primul cap de afiş, Rusko. Vânzările au explodat, însă, odată cu închiderea line up-ului, când am anunţat că Die Antwoord vor urca pe scenă în deschiderea festivalului. Din motive organizatorice şi din considerente ce ţin de spaţiu ne mai permitem să punem în vânzare încă 5000 de abonamente, de aceea îi sfătuim pe cei care doresc să vină la castel să se grăbească cu achiziţionarea biletelor”, a spus Teodor Negrea, directorul festivalului.

Anul trecut, evenimentul a adus 92 de artişti, printre care Morcheeba, Telepopmusik, Stanton Warriors, Feed Me şi Dope D.O.D, precum şi o serie de trupe româneşti. S-au înregistrat 32.000 de participanţi, iar peste 4.000 de persoane au ocupat zona amenajată pentru campare.

Abonamente Electric Castle Festival 2014

Abonamentele pentru a doua ediţie de Electric Castle Festival pot fi achiziţionate până în 18 iunie la preţul de 190 de lei, pentru toate cele patru zile de festival, iar taxa de campare va fi de 30 de lei. Abonamentele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

Tipuri de abonamente Preţ până pe 18.06 Preţ 19.06
Abonament 19-22 iunie 205.2 lei 270 lei cumpără abonamente
Abonament + Camping 237.6 lei 302.4 lei cumpără abonamente
Camping 32.40 lei - cumpără camping