După ce primele 10.000 de abonamente pentru UNTOLD Festival 2016, puse în vânzare în urmă cu o săptămână, au fost epuizate în mai puţin de o oră, organizatorii pun la vânzare o nouă serie de abonamente la festival, vineri, 30 octombrie, de la ora 14:00.

Vor fi puse în vânzare 5.000 de abonamente Normal Acces şi 500 de abonamente VIP Acces. Acestea pot fi achiziţionate doar pe baza codului primit în urma înregistrării pe www.untoldfestival.com.

Abonamentele vor fi de această dată disponibile pe două platfome, www.eventim.ro şi doar pentru varianta printed at home, exclusiv pe www.untoldfestival.com/tickets. Organizatorii apreciază nerăbdarea fanilor, dar menţionează că, deşi toţi cei peste 40.000 de pre-înscrişi au acces la cele 5.500 de abonamente, numărul abonamentelor va rămâne de data aceasta limitat, pentru a respecta politica de preţ stabilită.

Cele 5.000 de abonamentele fac parte din categoria Early Bird şi acoperă accesul general pentru toate cele 4 zile de festival. Preţul acestora este de 250 lei plus taxe. Seria limitată de 500 de abonamente VIP includ acces şi beneficii VIP pentru toate cele 4 zile de festival, la preţul de 500 lei plus taxe.

Ediţia a doua UNTOLD Festival va avea loc între 4 şi 7 august 2016, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca vor urca cele mai mari nume din topurile muzicale internaţionale. În plus, UNTOLD Festival 2016 se pregăteşte pentru o creştere usoară a traficului general, estimând un total de 300.000 de festivalieri în cele 4 zile. Biletele şi abonamentele UNTOLD Festival vor avea o politică de preţ asemănătoare cu cea practicată în 2015, preţurile crescând progresiv, pe măsură ce se apropie festivalul sau sunt prezentanţi artiştii din line-up.