La patru ani de la ultimul concert al trupei 3 Sud Est, Laurenţiu, Viorel şi Mihai le vor oferi fanilor o surpriză, cei trei urmând să concerteze pe scena Romanian Music Awards 2012 (RMA 2012). Show-ul va avea loc pe 8 iunie 2012 în Piaţa Mihai Viteazu din Craiova şi va reuni cele mai importante nume ale industriei muzicale din România.

Trupa 3 Sud Est va interpreta pe scena RMA 2012 câteva dintre piesele care de-a lungul timpului au ocupat primele poziţii ale topurilor muzicale.

De la debutul din 1998 până în 2008, trupa 3 Sud Est a fost unul dintre principalele motoare ale curentului dance din România. Cu sute de mii de materiale discografice vândute, nenumărate discuri de aur şi milioane de fani, 3 Sud Est este cu siguranţă una dintre cele mai importante trupe de pe scena muzicală românească a ultimilor 20 de ani.

Număr record de voturi pentru nominalizaţi RMA

Gala aniversară RMA va premia artişti care în ultimul an au reuşit să cucerească topurile şi să se diferenţieze prin activitatea muzicală. Ca întotdeauna cel mai important cuvânt îl au fanii, care în ultimele două săptămâni şi-au votat preferaţii pe pagina rma.1music.ro. Astfel, nominalizaţii de la cele 14 categorii au primit peste jumătate de milion de voturi din partea fanilor din România, Italia, Mexic, Marea Britanie, Germania, SUA, India, Brazilia şi nu numai.

Printre cei ce vor susţine recitaluri pe scena RMA 2012 se vor număra Alex Velea şi Viorica şi Ioniţă din Clejani. Show-ul va începe la ora 19:00 cu deja tradiţionala sosire a artiştilor pe covorul roşu, starurile muzicii româneşti vor fi întâmpinate de Manuel Dinculescu şi Ela Voineag. Evenimentul va fi prezentat de C.R.B.L. şi soţia sa Elena şi transmis pe Music Channel.

Foto: www.htbackdrops.com