Acest eveniment a avut loc in data de 1 May 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .


Între 27 aprilie şi 1 mai 2012, distracţia se mută la Kudos Beach din Mamaia, unde clubberii din toată ţara îşi vor da întâlnire pentru a petrece până în zori pe ritmurile nebune ale unor DJ ca Nima Gorji, William Kouam Djoko, And.Id, Siler & DimaAdrian Eftimie, DJ Optik, Pagal, Mihai Popoviciu şi nu numai.

Evenimentul de 1 mai este la a unsprezecea ediţie şi face parte din Programul Operaţional Regional “Move Your Body”, implementat cu succes în Ibiza. Accesul este liber ca de fiecare dată, aşa că fanii au de ce să-şi facă amintiri pe beaturi puternice.

Line-up 1 mai 2012 la Kudos Beach Mamaia

Nima Gorji
William Kouam Djoko
And.Id (Andreas Dimitriadis)
Siler & Dima
Mihai Popoviciu
Kool
Alex&Mircea
NFTO
Alex Babescu
Mano
Dimitri
DJ Optik
Adrian Eftimie
Pagal
Aleka
Mahony
Bog
Gully
Kata
Azteca
Vygo

De data asta, distracţia vine din Ibiza pentru că Nima Gorji va face atmosferă aşa cum obişnuieşte în clubul său preferat preferat, Ibiza Underground. DJ-ul şi producătorul de origine iraniană s-a clasat în top 10 la DJ Awards pe insula spaniolă, iar la sfîrşitul lunii aprilie revine să ridice mâinile a 10.000 de români pe ritmuri electro.

La fel de ambiţios este şi William Kouam Djoko care le va arăta românilor că distracţia se măsoară şi în beaturi olandeze. A început ca dansator profesionist, dar ultima mişcare a făcut-o în muzica electronică, ceea ce acum îl pune la platane pe plaja din Mamaia. Kudos va fi încinsă şi de sound-uri greceşti şi franceze pentru că DJ-ii And.Id ( Andreas Dimitriadis) şi Siler & Dima (un duo parizian proaspăt) vin cu surprize muzicale pe care fanii să vibreze la malul mării.

DJ-ii români sunt şi ei pregătiţi să deţină controlul cu mix-uri proprii. Aşa că tentaţia muzicii electronice vine de la Adrian Eftimie, un nume care sună tare la orice eveniment şi care, alături de 10.000 de oameni nebuni după distracţie, va spune sigur că nu mai e „lonely”.

DJ Optik va vedea cum fanii vor fi mişcaţi de ritmurile lui house până când vor striga „music is driving me crazy”, iar DJ Pagal va arată încă o dată de ce este considerat „regele afterhours-ului”. Despre evenimentul de la Kudos se poate spune de acum că va deveni memorabil cu Mihai Popoviciu la butoane pentru că este unul dintre cei mai remarcaţi DJ români peste graniţă care îşi va arată inovaţia şi în mini-vacanţa de 1 mai.

Intrarea este liberă.