White Walls, Psycho Symphony şi Abigail se alătură line-up-ului festivalului Maximum Rock 2013, ce va avea loc pe 25 şi 26 octombrie 2013 la Turbohalle, în Bucureşti. Trupa Evile nu va mai fi prezentă la festival, thrasherii britanici anulându-şi toate concertele ca urmare a plecării chitaristului Ol Drake.

Originară din Constanţa, White Walls a avut o evoluţie rapidă, stilul lor progressiv metal găsindu-şi rapid loc pe scena metalului autohton. Primul lor album „Mad Man Circus” a fost apreciat şi îmbrăţişat atât de critici, cât şi de publicul larg, devenind în scurt timp un album revelaţie. Pe 10 octombrie, trupa va lansa cel de-al doilea album, intitulat „Escape Artist”. Concertul din cadrul Maximum Rock Festival face parte din turneul naţional de promovare al materialului.

http://www.youtube.com/watch?v=5kSstLDj76c

Psycho Symphony, originară din Carei, cu o activitate ce se întinde pe parcursul a 20 de ani, reprezintă o prezenţă inedită în rock-ul românesc prin stilul pe care îl abordează: psihedelic progresiv metal, o combinaţie unică la noi în ţară. Cu numeroase concerte la activ, cu cinci lansări discografice importante, trupa promite un concert exploziv, având în vedere şi faptul că trupa va aniversa două decenii de componenţă neschimbată.

Trupele White Walls şi Psycho Symhony vor urca pe scena de la Turbohalle în seara zilei de 25 octombrie 2013.

Abigail, un alt nume cu rezonanţă pentru cunoscătorii scenei de metal, vor urca pe scena festivalului Maximum Rock în data de 26 octombrie. Formaţia s-a remarcat încă din anul 1984 cu ocazia lansării primului lor album „These are the ruins of mine”, iar următoarele materiale lansate „Sonnets” şi „Bitter Tears” au devenit albume cult pe o piaţă metal deschisă la nou şi originalitate.

Popularitatea câştigată a făcut ca trupeţii să urce pe scenă la festivaluri importante, alături de nume ca Helloween, Kreator, Testament şi, la ediţia de anul acesta a Rockstadt Extreme Fest, alături de Gojira, Primordial, Napalm Death şi mulţi alţii.

Astfel, Abigail se alătură line-up-ului Maximum Rock Festival, cântând alături de: Dirty Shirt, GOD – The Barbarian Horde, White Walls, Psycho Symphony, dar şi My Dying Bride, Leaves’ Eyes, Samael, The 69 Eyes sau Atrocity.

Bilete şi abonamente Maximum Rock Festival 2013

Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona deja din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţie.

Bilete pentru o singură zi:
90 lei până la data de 30 septembrie cumpără bilet
100 lei în perioada 1-24 octombrie cumpără bilet
115 lei pentru ziua de 25 octombrie cumpără bilet
125 lei pentru ziua de 26 octombrie cumpără bilet
Abonamente:
145 lei până la data de 31 august cumpără abonament
160 lei în perioada 1-30 septembrie cumpără abonament
175 lei în perioada 1-24 octombrie cumpără abonament
200 lei în perioada 25-26 octombrie cumpără abonament

Maximum Rock Festival este organizat de Promusic Events (producător Nelu Brînduşan) şi Xlab Solutions.