Formaţia Voltaj a decis că cea mai scumpă categorie de bilete pentru concertul „X”, ce va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 20 octombrie 2016, să fie donată organizaţiei creştin-umanitare World Vision, pentru copiii înscrişi în programul „Vreau în clasa a 9-a”.

INTERVIU Voltaj: „Chiar dacă ploua cu găleata, fanii parcă nu păreau să observe”

Iniţiativa World Vision are în plan ajutorarea elevilor din Ialomiţa pentru ca aceştia să-şi continue studiile. Biletele VIP la concertul „X” nu vor mai fi de această dată puse în vânzare, ci vor fi donate copiilor cu posibilităţi materiale limitate înscrişi în program. Aceştia vor avea parte de toate condiţiile specifice regimului VIP, precum şi de un meet & greet cu cei 5 membri ai formaţiei.

„Am dorit să facem o bucurie unor copii care nu ar putea să-şi permită un bilet la concert sau un ‘tratament’ VIP. Ei vor fi VIP-urile de la concertul nostru, iar zâmbetele de pe feţele lor vor fi cel mai frumos cadou pentru noi”, a declarat Călin Goia, solistul trupei care este şi ambasador al organizației World Vision.

Concertul „X” va avea loc în data de 20 octombrie 2016, începând cu ora 20:00 şi face parte din turneul naţional „Voltaj X Tour”. Voltaj îşi va interpreta piesele pe scena Sălii Polivalente, unde va împleti muzica energică şi efectele speciale într-un spectacol grandios.

Aceasta nu este prima iniţiativă de acest gen a trupei, care a a mai lansat alături de World Vision şi Habitat for Humanity programul „De la capăt”, în urmă cu 2 ani.

Bilete „Voltaj X Tour” la Sala Polivalentă din Bucureşti

Bilete pentru concertul „Voltaj X Tour” de la Sala Polivalentă din Bucureşti, de pe 20 octombrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categorie III 75 lei cumpără bilete
Categorie IV 50 lei cumpără bilete

Concertul „Voltaj X” de la Sala Polivalentă din Bucureşti este organizat de Voltz şi Cat Music.