Spectacolul muzical 3D „Vivaldianno – City of Mirrors” vine pentru prima dată în România, pe 21 mai 2017. Celebrul show inspirat din viaţa şi opera lui Antonio Vivaldi va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti.

După un succes incredibil, obţinut odată cu reprezentaţiile care au avut loc în cele mai mari oraşe ale lumii, productia internaţională „Vivaldianno – City of Mirrors” îşi continuă turneul mondial cu o oprire la Bucureşti. Artişti de renume de pe trei continente vor fi personajele unei poveşti vizuale tridimensionale, unde dansul şi coregrafia se vor îmbina cu cele mai noi tehnologii audio-video. Show-ul este dedicat tuturor iubitorilor de muzică, care vor avea parte de o experienţă 3D impresionantă.

Cu numeroase reprezentanţii la nivel mondial, „Vivaldianno – City of Mirrors” a avut loc deja în faţa a zeci de mii de spectatori din diverse colţuri ale lumii. Emoţia muzicii clasice, care reiese din interpretarea unor opere celebre, se îmbină perfect cu ritmurile contemporane, redate prin instrumentele art-rock. Muzica originală este pusă în valoare atât de o întreagă orchestră formată din instrumentişti de renume, cât şi de proiecţiile grandioase, care dezvăluie treptat firul narativ al poveşii lui Antonio Vivaldi.

Acest proiect inedit poartă semnătura lui Michal Dvořák, producătorul spectacolului şi unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori cehi din zilele noastre. Întregul concept vizual al produţiei reiese din imaginaţia şi creativitatea Kosuke Sugimoto, un regizor recunoscut pentru propriile sale lumi pline de culori şi elemente vizuale. De asemenea, muzicianul, scenaristul şi dramaturgul ceh Tomáš Belko a participat la întreg procesul de creaţie, mai ales la scrierea şi compoziţia libretului.

Bilete „Vivaldianno – City of Mirrors” la Sala Palatului din Bucureşti,

Biletele pentru spectacolul”Vivaldianno – City of Mirrors” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 21 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 280 lei cumpără bilete
Categoria II 250 lei  cumpără bilete
Categoria III 185 lei  cumpără bilete
Categoria IV 135 lei cumpără bilete
Categoria V 115 lei  cumpără bilete

Spectacolul „Vivaldianno – City of Mirrors” de la  Bucuresti este organizat de Amphitrion.