Biletele pentru concertul Vaya con Dios de pe 15 martie 2013 au fost epuizate complet cu o lună înaintea evenimentului. Cerere mare de bilete a determinat programarea unui nou concert la Bucureşti. Show-ul ce va face parte din turneul de adio al trupei se va desfăşura pe 16 martie, tot la Sala Palatului, biletele fiind disponibile începând cu 15 februarie.

Află mai multe despre concertul Vaya con Dios!

Legătura specială dintre Vaya con Dios şi fanii săi din România a fost evidentă încă de la concertele precedente ale trupei belgiene în România. În număr mare, fanii şi-au dorit să îşi ia rămas bun de la creatorii unor hituri ca „Just A Friend Of Mine” sau „What’s a Woman?„. Astfel, în total, în turneul de rămas bun al trupei vor avea loc în ţara noastră trei concerte: unul la Cluj-Napoca, pe 13 martie, şi două la Bucureşti pe 15 şi 16 martie 2013.

Cei 27 de ani de carieră ai trupei Vaya con Dios vor fi celebraţi cum se cuvine în cadrul acestui ultim turneu. Iubitorii pieselor formaţiei pot încă selecta melodiile pe care îşi doresc să asculte în cadrul concertelor accesând site-ul Vaya con Dios. „Don’t Cry For Louie”, „Puerto Rico” şi „Pauvre Diable” sunt în acest moment ocupantele primelor trei locuri în topul pentru Bucureşti.

Bilete Vaya con Dios – Bucureşti

Biletele pentru concertul Vaya con Dios de pe 16 martie 2013 pot fi achiziţionate de pe www.eventim.ro şi din reţeaua Eventim la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 190 lei cumpără bilete
Categoria III 150 lei cumpără bilete
Categoria IV 120 lei cumpără bilete