Debutul spectaculos din 2012 al Europa FM Live pe Plajă a convins echipa radioului să organizeze şi anul acesta o ediţie pe plaja dintre Venus şi Saturn. Astfel, pe 14 iulie 2013, Vama, Voltaj, Direcţia 5 şi Smiley vor concerta în locaţie devenită deja celebă datorită evenimentelor marca Liberty Parade.

Află mai multe detalii despre Europa FM Live pe Plajă 2013!

După doi ani de concerte live în garajul Europa FM, un show de mari proporţii a venit ca o continuare naturală. Pe 29 iulie 2012, Ştefan Bănică, Loredana, Horia Brenciu, Holograf, Direcţia 5 şi Connect-R au cântat în faţa a 66.000 de spectatori, dublu faţă de numărul estimat anterior de organizatori.

La finalul evenimentului, George Zafiu declara: „În total, peste 66 de mii de oameni au făcut o noapte albă împreună cu noi pe plaja dintre Saturn şi Venus. A fost fenomenal! O atmosferă incredibilă! A fost greu să respectăm orice desfăşurator… vedetele pur şi simplu nu se puteau desparţi de cei 66 de mii de spectatori. Concertul a durat cu o oră mai mult decât era prevăzut iniţial„.

Pentru ediţia din acest an surprizele se vor ţine lanţ. Pe lângă mult aşteptatele concerte marca Vama, Voltaj, Direcţia 5 şi Smiley, show-ul va fi condimentat de prezenţa DJ-ilor Europa FM care promit o petrecere pe cinste pe nisipul fierbinte.

Evenimentul cu acces liber va avea loc la doar o zi după Liberty Parade 2013 la care invitaţi speciali sunt Alex Gaudino şi Dr. Kucho!.