Au mai rămas câteva zile până la spectacolul pe care Cesar Millan îl va susţine la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar pregătirile pentru eveniment au intrat în linie dreaptă. Cel mai talentat psiholog şi antrenor canin din lume va susţine un show în premieră în România, pe 21 martie 2017, care face parte din turneul european „Once Upon a Dog Tour”. Biletele pentru show-ul Cesar Millan pot fi achiziţionate inclusiv în ziua evenimentului, de la casa de bilete a Sălii Polivalente.

Cesar Millan va sosi duminică la Bucureşti, iar organizatorii au început deja să pună la punct ultimele detalii, pentru ca artistul să aibă parte atât de confortul binemeritat cât și de condițiile tehnice necesare. Antrenorul şi membrii echipei sale vor fi cazaţi la un hotel de cinci stele din centrul Capitalei, vor avea la dispoziţie o maşină din gama de lux pentru a se deplasa prin Capitală şi vor fi seriviţi cu preparate cât mai naturale și sănătoase, printre care şi câteva tradiţionale româneşti. Mai mult, dresorul va beneficia în ziua spectacolului şi de o cabină spațioasă, amenajată cu oglinzi iluminate pentru machiaj, mobilier și o cabină de duș.

Toţi iubitorii de câini din România sunt invitaţi la show-ul lui Cesar Millan pentru a parcurge o călătorie impresionantă prin toate etapele vieţii canine. Antrenorul va pune în valoare toate calităţile şi abilităţile „celui mai bun prieten al omului”, demonstrând cât de asultător, prietenos şi devotat poate fi un animal de companie. De asemenea, Cesar va performa şi alături de câinii problemă ai spectatorilor români, care au ales să se înscrie în programul de selecţie anunţat pentru eveniment.

Spectacolul se va desfășura în limba engleză, însă va fi dublat consecutiv în limba română. Accesul publicului în Sala Polivalentă se va face de la ora 18:30, iar spectacolul va începe la ora 20:00. Nu este permisă intrarea persoanelor însoţite de animale de companie, cu excepția celor care sunt aleşi pentru participarea la spectacol, iar filmarea şi fotografierea în timpul evenimentului sunt strict interzise.

Oranizatorii anuţă că prin acest spectacol susţin şi eforturilor de salvare și reabilitare a animalelor întreprinse de Asociația Kola Kariola. De aceea, au hotărât să doneze o parte din valoarea fiecărui bilet vândut către asociație, în luna decembrie 2016.

De mai bine de 15 ani, Cesar Millan oferă spectacole în întreaga lume în care stabileşte o relaţie de încredere şi devotament cu „cei mai buni prieteni ai omului”, câinii. Dresorul se ocupă de instruirea câinilor în ceea ce priveşte respectarea comenzilor şi rezolvarea anumitor probleme de comportament deranjante. Talentul și dedicarea cu care se implică în fiecare poveste și conexiunea incredibilă pe care o are cu animalele, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine.

Cesar Millan poate rezolva cu ușurință probleme ce țin de fobii ale câinilor, comportament deviant agresiv sau dimpotrivă, comportament marcat de frică excesivă manifestată nejustificat și o mulțime de alte situații neobișnuite, care necesită implicarea unui specialist în psihologie canină.

Bilete Cesar Millan la Sala Polivalentă din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul pe care Cesar Millan îl va susţine la Sala Polivalentă din Bucureşti, de pe 21 martie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro şi au preţuri cuprinse între 100 lei şi 599 lei, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Biletele pentru show-ul Cesar Millan Live pot fi achiziţionate inclusiv în ziua evenimentului, de la casa de bilete a Sălii Polivalente.

Categorie Preţ Preţ copil <14 ani
Categoria VVIP (Meet & Greet cu Cesar) 599 lei
Categoria I 425 lei
Categoria II 350 lei
Categoria III 250 lei 125 lei
Categoria IV 150 lei 75 lei
Categoria V (vizibilitate redusă) 100 lei

Specatacolul lui Cesar Millan de la Sala Polivalentă din Bucureşti este un eveniment organizat de European Event Service.