Joi (16 mai 2013) este ultima zi în care mai pot fi cumpărate bilete la preţuri speciale la prima ediţie Electric Castle Festival, organizat la Castelul Bánffy din Bonţida, judeţul Cluj, între 21 şi 23 iunie 2013.

Află mai multe detalii despre Electric Castle Festival 2013!

Astfel, un bilet pentru accesul la întregul eveniment costă 100 lei, iar un pachet care include camping şi acces la eveniment poate fi cumpărat cu 110 lei. După această dată biletele pentru Electric Castle 2013 vor putea fi cumpărate pe www.eventim.ro şi reţeaua Eventim la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete După 17 mai La intrare
Acces general 135 lei 170 lei cumpără bilet
Camping + acces general* 145 lei 180 lei cumpără bilet

*Rezervarea unui loc de campare trebuie făcută odată cu achiziţionarea abonamentului de festival.


Pe scena Electric Castle Festival vor urca în jur de 60 de trupe şi artişti, iar printre aceştia se numără: Pendulum (DJ Set), Morcheeba, Feed Me, James Zabiela, Fritz Kalkbrenner, Stanton Warriors, Telepopmusik şi mulţi alţii. Festivalul este organizat de Boiler Events, care să aşteaptă ca pe parcursul celor 3 zile la Bonţida să fie prezenţi în jur de 25.000 de fani ai muzicii electronice şi nu numai.

Evenimentul reprezintă şi revenirea în ţara noastră a unor artişti care au mai fascinat românii cu sound-urile lor, dar şi show-uri ale muzicieni care ajung pentru prima oară în România. Piesele lor putând fi ascultate, pe parcursul evenimentului, de pe cele patru scene ale festivalului a cărui scop este promovarea Castelul Bánffy, considerat cândva Versailles-ul Transilvaniei.