În perioada 1-22 martie 2017, Loredana va susţine turneul naţional „Sentimente” în mai multe oraşe din România: Craiova, Râmnicu-Vâlcea, Piteşti, Braşov, Iaşi, Bacău, Constanţa, Galaţi, Buzău, Ploieşti, Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara. Invitat special: Skizzo Skillz.

Primăvara aceasta vine cu cele mai frumoase sentimente din partea Loredanei, care va concerta în 10 oraşe din România. După concertul „Sentimente” de la Sala Palatului din 2016, artista s-a gândit să susţină o serie de spectacole pe aceeaşi temă, dedicate fanilor din întreaga ţară.

Program concerte turneu Loredana – „Sentimente”

Toate concertele vor începe la ora 19:30.

Oraş Dată Locaţie
Craiova 1 martie  Sala Polivalentă bilete
Râmnicu-Vâlcea 2 martie  Sala Sporturilor „Traian" bilete
Piteşti 3 martie  Casa de Cultură a Sindicatelor bilete
Braşov 6 martie Teatrul „Sică Alexandrescu" bilete
Iaşi 7 martie  Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri" bilete
Bacău 8 martie  Teatrul de Vară „Radu Beligan" bilete
Constanţa 13 martie  Casa de Cultură a Sindicatelor bilete
Galaţi 14 martie  Casa de Cultură a Sindicatelor bilete
Buzău 15 martie  Sala Sporturilor „Romeo Iamandi" bilete
Ploieşti 16 martie Casa de Cultură a Sindicatelor bilete
Cluj-Napoca 20 martie Opera Naţionala Română bilete
Oradea 21 martie Teatrul de Stat  bilete
Timişoara 22 martie Filarmonica Banatul bilete

În fiecare an, Loredana aduce o nouă tematică originală prin spectacolele sale de la Sala Palatului. După concertele „Magic” (2013), „Reveria” (2014) şi „Imaginarium” (2015), artista a susţinut show-ul „Sentimente”, în luna noiembrie a anului trecut, care reprezintă o altă etapă în cariera artistei. Tematica va fi promovată în continuare, iar producţia concertului de la Sala Palatului va fi adaptată pentru turneul din luna martie.

Spectacolul „Sentimente” a deschis poarta către inima şi sufletul artistei, care şi-a expus încă o dată povestea prin muzică. Spectatorii au călătorit prin viaţa şi activitatea cântăreţei, trecând de la speranţa şi inocenţa copilăriei până la etapa dragostei şi maturitatea profesională şi personală. Ca de fiecare dată, Loredana a uimit cu un show muzical complex în care a introdus şi elemente coregrafice.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din muzica românească, ce se bucură de succes datorită stilului muzical diversificat cu care şi-a obişnuit fanii. Cu o voce inconfundabilă, dar şi cu o atitudine camelonică, artista a abordat numeroase genuri muzicale, printre care: pop, soul, R’n’B, rap, muzică ţigănească, lăutărească, muzică electronică, rock alternativ şi muzică populară.

De-a lungul celor 30 de ani de carieră, Loredana a lansat 20 de albume şi are peste 500 de piese înregistrate, dintre care mai bine de 50 dintre ele sunt hituri. Mai mult, artista a cântat pe aceeaşi scenă cu nume sonore ale muzicii internaţionale, precum: Tom Jones, The Drifters şi George Michael.

Pe lângă activitatea muzicală, Loredana a participat la mai multe show-uri de televiziune şi a jucat diferite roluri, atât în filme, cât şi în seriale. În prezent artista este jurat şi antrenor la spectacolul muzical de talente „Vocea României”.

Bilete turneu Loredana – „Sentimente”

Biletele pentru concertele din cadrul turneului pe care Loredana îl va susţine în perioada 1-22 martie 2017, în Craiova, Râmnicu-Vâlcea, Piteşti, Braşov, Iaşi, Bacău, Constanţa, Galaţi, Buzău, Ploieşti, Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de oraş şi de poziţionarea locurilor în sală.