În perioada 20 martie – 4 aprilie 2017, Holograf susţine turneul naţional „Vedere de la Costineşti” în cinci mari oraşe din România: Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov şi Iaşi. Toate concertele încep de la ora 20:00 şi vor dura aproximativ două ore.

Pe lângă concertul de la Sala Palatului din Bucureşti, celebra trupă Holograf a hotărât să susţină spectacolul „Vedere de la Costineşti” în alte patru oraşe din ţară. Show-ul va include o călătorie prin toată cariera celor cinci muzicieni, care au ţinut mereu pasul cu schimbarea.

Program concerte turneu Holograf – „Vedere de la Costineşti”

Oraş Dată Locaţie
Bucureşti 20 martie Sala Palatului
Constanţa 26 martie Casa de Cultură a Sindicatelor
Craiova 29 martie Sala Polivalentă
Braşov 31 martie Sala Sporturilor
Iaşi 4 aprilie Sala Sporturilor

Timp de două ore, publicul va retrăi, alături de Holograf, experiența unor vacanțe prelungite la mare pe hiturile unor generaţii întregi. Toate etapele și influențele muzicii Holograf vor fi prezente în concertul „Vedere de la Costinesti”, de la cele mai vechi single-uri, din perioada rock a trupei şi până la piesele din zilele noastre.

„Ne-am hotărât să facem acest spectacol pentru că pentru noi, Costineştiul înseamnă mai mult decât o simplă staţiune la mare. E locul în care petreceam, la începutul carierei noastre, chiar şi câte 100 de zile pe an. Stăteam acolo toată vara ţi cântam, ne prindea dimineața cântând la chitară și compunând pe plajă. Bineînţeles că, pe lângă cântat, aveam tot felul de activităţi, cum ar fi campionatele de fotbal. Costineştiul reprezintă verile noastre de altădată”, îşi amintesc băieţii de la Holograf.

Formaţia Holograf a luat fiinţă în anul 1978 şi este una dintre cele mai cunoscute şi iubite trupe pop-rock din România, lansând până în prezent 25 de albume audio şi video. În cele aproape patru decenii de activitate, Holograf s-a reinventat constant, fără ca stilul muzical al formaţiei să aibă de suferit. Printre cele mai apreciate albume ale trupei se numără „Undeva departe” (1999), „Holografica” (2000), „Primăvara începe cu tine” (2009) şi „Love Affair” (2012), care le-au adus membrilor săi vânzări record.

Cele mai cunoscute piese înregistrate de Holograf sunt „Fără ea”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Ţi-am dat un inel” şi „Undeva Departe”. De asemenea, nu sunt de neglijat nici colaborările trupei cu artişti importanţi din industria muzicală românească. Printre artiştii cu care au colaborat cei de la Holograf şi alături de care au înregistrat un real succes se numără Antonia, pentru melodia „Întoarce-te acasă”, Angela Gheorghiu, cu care au colaborat pentru albumul „Love Affair”, şi Cristi Minculescu de la Iris, pentru piesa „S-aprindem torţele”

Bilete turneu naţional Holograf  – „Vedere de la Costineşti”

Biletele pentru concertele din turneul naţional „Vedere de la Costineşti”, din perioada 20 martie – 4 aprilie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.