UPDATE 05.02.2014 – Din motive logistice concertul a fost amânat pentru 5 iulie 2014!

UPDATE 18.12.2013: Au fost puse în vânzare biletele. Vezi cât costă şi de unde pot fi cumpărate!

Prezenţa trupei Thirty Seconds to Mars în România a fost confirmată oficial atât de către trupă cât şi de către promoter. Concertul ce va face parte din „Love, Lust, Faith and Dreams Tour” va avea loc la Romexpo din Bucureşti pe 5 iulie 2014, biletele urmând a fi puse în vânzare pe 18 decembrie 2013.

Trupa americană a anunţat concertul de la Bucureşti pe pagina oficială de Facebook astăzi, 17 decembrie 2013, confirmând astfel zvonurile apărute săptămâna trecută. La scurt timp organizatororii evenimentului Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment au transmis un comunicat de presă.

Turneul ce promovează albumul „Love, Lust, Faith and Dreams”, al patrulea din cariera trupei, îi va aduce pe muzicienii americani în Europa în perioada februarie-martie 2014 şi mai apoi începând cu 19 iunie. Despre acesta Jared Leta a declarat: „Europa a devenit o a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars şi suntem extrem de încantaţi să revenim pe acest continent, pentru o nouă aventură„.

Thirty Seconds To Mars este una dintre trupele ce continuă să facă istorie în muzica americană şi nu numai, vânzând milioane de albune la nivel mondial. Piese ca: „From Yesterday”, „The Kill”, „Kings and Queens”, „This Is War”, „Closer to the Edge” sau „Up in the Air” au prezenţe notabile în topurile din toată lumea, trupa fiind recompensată cu o mulţime de discuri de platină, aur şi argint.

Show-uri explozive, ce depăşesc recorduri

Thirty Seconds To Mars este recunoscută pentru show-urile cu adevărat explozive, în care pasiunea pentru ceea ce fac şi dragostea pentru fanii lor sunt transformate în câteva ore de spectacol remarcabile.

După ce turneul precedent „This is War” a dărâmat orice bariere, fiind inclus în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung turneu realizat de o trupă rock (60 de ţări şi 311 concerte susţinute în faţa a peste 3 milioane de pesoane, în 2 ani), nici actualul turneu nu pare a fi mai prejos. Solistul trupei a declarat: „Vom cânta atât piese de pe cel mai recent album «LOVE LUST FAITH + DREAMS», cât şi de pe «This is War», «A Beautiful Lie» şi «Welcome To the Universe». Vă aşteaptă o seară nebună, plină de surprize şi spectacol!

Ultima perioadă a fost una plină pentru trupa americană. Pe lângă anunţare de noi concerte din cadrul turneului, trupa a lansat de curând online filmul „Artifact”, documentar premiat la festivalul de film de la Toronto. Acesta prezintă perioada în care trupa lucra la albumul „This in War”, în plină dispută legală cu casa de discuri EMI.

Cel mai recent clip al trupei este pentru „City of Angels” şi este un scurtmetraj regizat de solistul trupei în care artişti ca: Kanye West, James Franco, Olivia Wilde, Lindsay Lohan, Selena Gomez, Ashley Olsen îşi povestesc relaţia cu Los Angeles, „The City of Angels”. În plus, Jared Leto a fost de curând nominalizat la premiile Globurile de Aur pentru „Cel mai bun rol secundar masculin” pentru rolul din „Dallas Buyers Club”.

Jared Leto (voce/chitară), Shannon Leto (tobe) şi Tomo Miličević (chitară/clape) vor concerta pentru prima dată în faţa fanilor din România. Biletele pentru primul show Thirty Seconds To Mars în România vor fi disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro începând cu 18 decembrie 2013, de la ora 10:00.