Trupa The Tiger Lillies va concert în Clubul Control din Bucureşti, pe 29 noiembrie 2013. După o serie de apariţii la scena mare, trupa revine cu un show de club inedit, care v-a pune în valoare calităţile de muzicieni desăvârşiţi şi performeri inspiraţi de burlescul şi avantgarda teatrală londoneză.

The Tiger Lillies şochează, amuză şi distrează într-un mod vodevil postmodernist prin inimitabilele lor spectacole in-yer-face (iminente) pentru care nu trebuie să presupunem sau să stabilim nicio limită. Muzica lor pare un mix între cabaretul berlinez antebelic, opera anarhistă şi muzica ţigănească, ce rezonează cu vocile lui Bertolt Brecht şi Jacques Brel.

The Tiger Lillies s-au format în 1989, iar pe măsură ce deceniile au trecut, sound-ul lor a rămas unul dintre cele mai inedite şi originale întâlnite vreodată. S-au făcut remarcaţi imediat prin sound-ul şi stilul lor distinct, avansând rapid de la performance-urile din puburile londoneze şi podiumurile pentru cântăreţi ambulanţi la scena Teatrului Piccadilly şi Casa Operei din Sidney.

The Tiger Lillies s-au lansat în turnee mondiale, cucerind un public variat prin concerte spectaculoare sau participarea la diverse proiecte de artă şi teatru. Câteva din multele accente ale carierei trupei includ Premiul Oliver câştigat pentru hit-ul devenit cult Shockheaded Peter şi nominalizarea la premiile Grammy pentru albumul „The Gorey End”.

Piesele lor acoperă toate aspectele posomorâte ale vieţii de la prostituţie şi dependenţă de droguri la violenţă şi disperare. Întotdeauna păstrează o notă de umor bolnav şi ironie ascuţită, astfel că The Tiger Lillies „ne arată înapoi cu degetul: ce Dumnezeu faceţi de râdeţi de lucrurile astea?”.

Bilete The Tiger Lillies în Control Club Bucureşti

Biletele pentru concertul The Tiger Lillies din Control Club Bucureşti costa 60 de lei şi se pot achiziţiona în avans de pe www.easytickets.ro sau din Club Control.