Line-up-ul festivalui Electric Castle 2013 de la Castelul Bánffy din Bonţida are parte de noi confirmări: James Zabiela şi Télépopmusik (Live), aceştia alăturându-se unor artişti ca: Pendulum feat MC Verse, A-Skillz vs. Krafty Kuts, Dub Pistols Live şi Wankelmut. În avanpremiera festivalului, Quantic mixează în această sâmbătă, pe 9 martie 2013, la Hotelul Continental.

Află mai multe detalii despre Electric Castle 2013!

În perioada 21-23 iunie 2013 va avea loc prima ediţie a festivalul de muzică electronică Electric Castle într-o locaţie inedită, Castelul Bánffy din Bonţida, în apropiere de Cluj-Napoca.

Line-up Electric Castle 2013

Pendulum (DJ Set) Feat. Mc Verse (Live)
James Zabiela
Telepopmusik (Live)
Dub Pistols (Live)
A-Skillz Vs. Krafty Kuts
Wankelmut
Jon Kennedy
Funkanomics
Pedestrian
Pop Killers
Tesco Disco
Şuie Paparude (Live)
Robin And The Backstabbers (Live)
ROA (Live)
CTC (Doc, Deliric si Vlad Dobrescu) (Live)
Silent Strike & Band (Live)
Gojira & Planet H
DJ K-Lu
Mihai Popoviciu
The Model
Missile & Goranga
Shiver


Festivalul îi aduce pentru prima dată în România pe francezii de la Télépopmusik, în formulă live, trupă nominalizată la Grammy Awards, la categoria „Best Dance Track”. De-a lungul timpului, muzicienii Télépopmusik au colaborat cu Janet Jackson şi au ajuns în topul celor mai bine vândute albume franceze.

Alături de ei, şi-a confirmat prezenţa la festival şi britanicul James Zabiela, al cărui spectacol a electrizat clujenii în urmă cu un an. Artistul şi-a început cariera încă din adolescenţă, ajungând în mai puţin de zece ani în topul celor mai talentaţi şi apreciaţi DJ de pe glob. Artistul va mixa la finele lunii în Kristal Glam Club din Bucureşti, fiind un obişnuit al petrecerilor de la noi.

Britanicul Quantic, pe numele său adevărat Will Holland, este unul dintre cei mai prolifici DJ-i, muzicieni şi producători de sonorităţi alternative din lume. Concertul de sâmbătă susţinut de artist este adresat persoanelor de peste 18 ani şi va avea loc la Hotelul Continental, de la ora 22:00, warm-up-ul fiind realizat de Bread&Butter şi Dubase.

Bilete şi abonamente Electric Castle 2013

Abonamentele pentru Electric Castle 2013 sunt disponibile pe www.eventim.ro şi reţeaua Eventim la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Până pe 17 mai După 17 mai La intrare
Acces general 100 lei 135 lei 170 lei cumpără bilet
Camping + acces general* 110 lei 145 lei 180 lei cumpără bilet

*Rezervarea unui loc de campare trebuie făcută odată cu achiziţionarea abonamentului de festival.

Evenimentul este organizat de Boiler Events.