Cele 35.000 de abonamente de 4 zile şi cele 4.000 de bilete de o zi pentru UNTOLD Festival au fost epuizate cu peste o lună înainte de eveniment. Pentru a răspunde cererii mari din partea fanilor, organizatorii festivalului anunţă lansarea unei ediţii limitate de 3.000 de abonamente şi 1.000 de bilete pentru fiecare zi din categoria Early General Access.

Line-up-ul UNTOLD Festival va stânge în Capitala Europeană a Tineretului participanţi din Noua Zeelandă, Canada, Mexic, Marea Britanie, dar şi din Ungaria. După epuizarea ultimelor 3.000 de abonamente şi 1.000 de bilete pentru fiecare zi din categoria Early General Access, se vor vinde exclusiv doar bilete de câte o zi şi se va trece la un nou prag de preț.

Festivalul va aduce în România 4 dintre cei mai apreciaţi artişti ai genului electro-dance, Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike, dar şi 150 artişti internaţionali şi naţionali ca: Wu-Tang Clan, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, Andy C, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Participanţii au ca opţiuni de cazare Campusul Haşdeu şi Campusul Observator. Se pot achiziţiona pe lângă camere integrale şi locuri individuale în campus, sistemul de cazare fiind similar cu cel al hostelurilor, însă, pentru o experienţă inedită organizatorii recomandă festivalierilor să se cazeze împreună cu prietenii, pentru a evita eventuale griji cu privire la colegi de cameră necunoscuţi.

Până în 10 iulie 2015 se mai pot cumpăra bilete în Campingul Oficial Untold. Toţi cei care îşi achiziţionează loc în camping între 23 iunie şi 10 iulie pot câştiga prin concurs produse utile pentru cele 4 zile de festival. Detalii despre concurs se găsesc pe pagina oficială de Facebook a festivalului.

Capacitatea maximă a campingului este de 25.000 de persoane pentru cele 4 zile de festival. Situată în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafaţă totală de 95.000 de metri pătraţi, fiind disponibilă atât pentru amplasare de corturi, cât şi pentru rulote.

Bilete şi abonamente UNTOLD Festival 2015

Biletele şi abonamentele pentru UNTOLD Festival, ce va avea loc între 30 iulie şi 2 august 2015, la Cluj-Napoca, sunt disponibile în reţeaua Eventim, dar şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Bilet de o zi 138.03 lei  cumpără bilet
Bilet VIP de o zi 245.03 lei  cumpără bilet
Abonament Early General Access 309.23 lei  cumpără abonament
Abonament VIP 480.43 lei  cumpără abonament
Abonament Early General Access + Camping 4 zile 361.66 lei  cumpără abonament
Camping – 1 persoană / 4 zile 52.43 lei  cumpără
Caravan (rulotă) – 1 persoană / 4 zile 52.43 lei  cumpără

UNTOLD Festival este un proiect major de divertisment ce face parte din programul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tinereretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus.