Acest eveniment a avut loc in data de 9 Aug 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din , .

În weekendul 8-9 august 2015, pe domeniul Ştirbey din Buftea de lângă Bucureşti, se desfăşoară a cincea ediţie a festivalului „ca o vacanţă”, Summer Well. Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves şi Sohn sunt artiştii care vor susţine concerte pe scena festvalului.

Program Summer Well Festival 2015

Sâmbătă, 8 august 2015

22:45 – Foals
21:15 – La Roux
19:45 – The Maccabees
18:30 – Kwabs
17:15 – Circa Waves

Duminică, 9 august 2015

22:30 – Kasabian
21:00 – The Wombats
19:30 – Jungle
18:15 – Foxes
17:00 – Sohn


Summer WellDe-abia așteptăm să înceapă distracția pe Domeniul Știrbey! Nu uita să-ți cumperi abonamentul Summer Well, la un preț special exclusiv în Orange shop: 199 RON + taxe.

Posted by Orange on Wednesday, July 29, 2015

Accesul în spaţiul de festival se va face începând cu ora 15:00. Scena principală va fi amplasată în Peluza Centrală. În jurul lacului interior vor exista terase şi zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea va exista Sunset Cafe, un loc de unde lumea îşi poate cumpăra băuturi sau cafea, dar şi un food court.

Vor fi activităţi indoor (în sala Regina Maria şi în Palatul Ştirbey), dar şi outdoor, precum photo wallul unde lumea îşi poate face fotografii şi un studio de înregistrări unde pot cânta melodii de la Summer Well şi de unde vor primi înregistrarea. Va exista şi un labirint Amococo, unde oricine se poate plimba printre culori.

O alta atracţie a festivalului va fi Enigmatica, un ansamblu de zece cadre suspendate animate cu jocuri de lumini.

Va exista şi un Pop-Up, unde vor fi sesiuni de 15 minute de yoga.

Summer Well vine cu o premieră pentru festivalurile din România: pahare reutilizabile. Practic dai un jeton, primeşti un pahar pe care-l foloseşti pe parcursul festivalului, iar la final, dacă îl returnezi, îţi recuperezi jetonul înapoi. Sau poţi să-l păstrezi, dacă vrei să faci colecţie. Odată ce ai ieşit din spaţial festivalului cu paharul, nu mai poţi reintra cu el.

A.R.C.E.N. au pregătit poveşti siropoase şi răcoroase, la umbra deasă a copacilor, intrigi amoroase şi scandaloase, supeuri galante şi baluri elegante, ceremonii şi vacanţe de-altadată. Ne vor plimba pe domeniul Ştirbey şi vor povesti istoriile locului sâmbată şi duminică (8-9 august). Meeting point: în faţa Palatului Ştirbey de pe domeniu, la orele 16:00 şi 18:00.

Abonamente Summer Well Festival 2015

Abonamentele pentru Summer Well, ce va avea loc între 8 şi 9 august 2015 pe domeniul Ştirbey, din Buftea, sunt valabile pentru ambele zile ale festivalului şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri ce diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Perioada Preţ
20 aprilie – 20 mai 214.92 lei cumpără abonamente
21 mai – 8 iulie 258.12 lei cumpără abonamente
9 iulie – 9 august 301.32 lei cumpără abonamente
Bilete de o zi 159 lei + taxe doar de la intrare

Transport la Summer Well 2015

Linia de transport Summer Well va pleca în fiecare dintre cele două zile de festival din staţia Muzeul Ţăranului Român (în apropierea Pieţei Victoria), începând cu ora 14:30 şi va funcţiona până în jurul orei 01:00. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey. Preţul unei călătorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei care nu au). Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute.

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well şi cu maşinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoşoaia sau Corbeanca.În Buftea există spaţii amenajate de parcare. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se găsesc chiar în apropierea Domeniului Ştirbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu maşinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

O altă soluţie de transport este taxiul.

Reguli de acces la Summer Well 2015

În locaţie se va intra pe baza unui abonament valabil, în schimbul căruia la intrare se va primi o brăţară. Aceasta va permite accesul la festival în ambele zile.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Parintele însoţitor trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul sau şi al copilului la festival. Un părinte poate însoţi un singur copil (abonamentul părintelui va permite acesul acestuia şi doar al unui copil sub 12 ani). De asemenea, organizatorii îşi rezervă dreptul de a verifica vârsta participanţilor prin verificarea cărţilor de identitate.

În zona de festival nu va fi permis accesul cu: sticle, conserve, artificii, umbrele, arme, lanţuri, obiecte periculoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, căşti de motocicletă sau bicicletă, animale de companie.

Domeniul Ştirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucureşti este una dintre cele mai frumoase locaţii din jurul Bucureştiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de către familiile boiereşti care l-au locuit de-a lungul ultimelor două secole – Ştirbei şi Bibescu – care a fost modernizat şi dotat în anii recenţi de proprietarii săi.