Trupa germană de hard rock/heavy metal Scorpions va reveni în ţara noastră pentru a susţine un concert pe 16 iulie 2016 la Romexpo din Bucureşti. Concertul din România este inclus în turneul mondial al trupei „Return to Forever / 50th Anniversary Tour”.

Cu o activitate muzicală de peste 50 de ani, trupa fiind înfiinţată în 1965, Scorpions au cunoscut succesul comercial o dată cu lansarea albumului „Love at First Sting” ce conţinea piese precum: „Rock You Like a Hurricane”, „Big City Nights” sau balada „Still Loving You”, care au devenit ulterior imnuri ale iubitorilor de rock. „Wind of Change” este cel mai bine vândut single al anului 1991 fiind asociat cu un moment important în istoria mondială: căderea Zidului Berlinului.

Cu peste 75 de milioane de discuri vândute în lumea întreagă, Scorpions au scris pagini importante în istoria muzicii rock, piesele lor devenind puncte de referinţă atât pentru criticii de specialitate, cât şi pentru milioanele de fani.

Concertul de la Bucureşti face parte din cea de-a patra parte a turneului „Get Your Sting and Blackout World Tour”, ce are loc în perioada mai 2015 – decembrie 2016. Acesta promovează albumul „Return to Forever” (2015), dar marchează în acelaşi timp şi aniversarea de 50 de ani a trupei.

Cel mai recent concert Scorpions la Bucureşti a avut loc pe 14 decembrie 2013, în Pavilionul Central al Romexpo.

Bilete Scorpions la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concert Scorpions, ce va avea loc pe 16 iulie 2016 în parcarea Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, începând cu 30 martie 2016, ora 16:00.

Categorie Preţ normal Preţ Early Bird
Diamond Circle 270 lei - cumpără bilete
Golden Circle 205.2 lei - cumpără bilete
Normal Circle 172.8 lei 145.8 lei cumpără bilete

Primele bilete achiziţionate pentru categoria Normal Circle beneficiază de un preţ special de 145.8 lei, după această perioada preţul unui bilet va fi de 172.8 lei.

Concertul trupei Scorpions la Bucureşti este organizat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.