UPDATE 30.07.2014: Concertul Sandra a fost reprogramat pentru 2 decembrie 2014!

Sandra va concerta alături de band-ul său pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 5 2 decembrie 2014. Show-ul va face parte din seria de evenimente „Original Legends in Concert” şi o va readuce pe celebra artistă pe scena bucureşteană la 5 ani de la precedentul său show în aceeaşi locaţie.

Sandra Ann Lauer sau pe scurt Sandra a avut dintotdeauna o legătură cu scena artistică, la 5 ani începea lecţiile de balet, iar 5 ani mai târziu cele de chitară. La doar 17 ani, Sandra se alătură trupei Arabesque, ce în anii ce vor urma are un succes extrem de mare pe pieţele din Japonia şi Rusia.

În cariera solo, Sandra este cunoscută drept „regina muzicii disco” după ce în anii ’80-’90 a cucerit topurile muzicale din toată lumea. Printre piesele sale cele mai cunoscute se numără: „I’ll Never Be”, „Maria Magdalena”, „In the Heat of the Night”, „Everlasting Love”, „Secret Land”, „Hiroshima” sau „Don’t Be Aggressive”.

https://www.youtube.com/watch?v=A8LHlkew3XY

Fosta soţie a lui Michael Creţu a fost vocea trupei Enigma în perioada 1990-2001 şi a reuşit să cucerească lumea întreagă cu vocea şi persoanitatea sa. Cu peste peste 30 de milioane de albume vândute la nivel mondial, Sandra este una dintre cele mai cunoscute artiste ale Germaniei.

Bilete Sandra & Band la Bucureşti

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la preţuri ce variază în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie bilete Preţ
VIP (include meet & greet cu artiştii) 500 lei cumpără bilete
Categoria 1 300 lei cumpără bilete
Categoria 2 200 lei cumpără bilete
Categoria 3 100 lei cumpără bilete

Evenimentul este organizat de Christian Raetscher prin German Quality Entertainment.