În perioada 24-30 aprilie 2015, Compania Naţională de Dansuri a Irlandei va susţiune un turneu ce cuprinde 5 spectacole Rhythm of the Dance, în Constanţa, Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca şi Timişoara. Cei prezenţi la spectacolele Rhythm Of The Dance se vor putea bucura de un spectacol unic, susţinut de zeci de campioni mondiali ai dansurilor irlandeze.

Spectacolul dovedeşte prin povestea celţilor şi a druizilor, că oamenii îşi pot făuri singuri destinul când sunt uniţi şi au ţeluri comune, toate acestea fiind redate şi ilustrate printr-un show fascinant, pe care l-au vizionat deja 5 milioane de persoane din peste 50 de ţări.

Spectacolul Rhythm of the Dance are o durată de aproximativ 2 ore şi este o incursiune în lumea dansurilor tradiţionale celtice. Echipa ce va prezenta uimitorul spectacol este compusă din peste 20 de dansatori – campioni mondiali la dans irlandez, trei tenori şi un band de muzicieni tradiţionali.

Program turneu Rhythm of the Dance în România

Oraş Data Ora Locaţie Bilete
Constanţa 24 aprilie 20:00 Casa de Cultură a Sindicatelor bilete
Bucureşti 27 aprilie 17:00 / 20:00 Teatrul Naţional Bucureşti  bilete
Braşov 28 aprilie 20:00 Sala Patria  bilete
Cluj-Napoca 29 aprilie 20:00 Casa de Cultură a Studenţilor  bilete
Timişoara 30 aprilie 20:00 Opera Română  bilete

Biletele pentru spectacolele Rhythm of the Dance din toată ţara, din perioada 24-30 aprilie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro. Preţul acestora variază între 100 şi 300 lei, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Încă de la înfiinţare, în 1999, protagoniştii Rhythm of the Dance în frunte cu Mark C. Tynan – coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley, au strâns în jurul lor milioane de fani şi au susţinut turnee pe tot mapamondul.

Turneul naţional Rhythm of the Dance este organizat de către Project Events.