Organizatorii festivalului UNTOLD au anunţat că s-au vândut aproximativ 11.000 de abonamente pentru ediţia din 2017, în mai puţin de 3 minute după ce s-au pus în vânzare. Pentru a răspunde numeroasele cereri ale fanilor de a participa la cea de-a treia ediţie a festivalului, care va avea loc în perioada 3-6 august 2017, la Cluj Arena, organizatorii pregătesc deja o nouă tură de abonamente care va fi pusă în vânzare săptămâna viitoare.

Pentru început, s-a pregătit un rând de 5000 de abonamente, iar organizatorii au permis tuturor celor care şi-au comandat în primul minut de la lansarea vânzărilor, să-şi finalizeze tranzacţiile. Astfel, numărul comenzilor a fost de două ori mai mare faţă de cel aşteptat, iar peste 11.000 de abonamente au ajus la fanii UNTOLD. Din acest motiv, săptămâna viitoare va fi pusă în vânzare a doua tură de abonamente pentru ediţia din 2017 a festivalului.

Porţile festivalului UNTOLD, care a reuşit să devină un fenomen internaţional şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Euroa, se vor deschide în 2017, tot în luna august. Fanii care vor să resimtă atmosfera magică UNTOLD pot viziona aftermovie-ul ediţiei din 2016, care a fost lansat în urmă cu câteva zile.

La cea de-a doua ediţie, peste 300.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au experimentat atmosfera magică de la UNTOLD, împreună cu cei peste 150 de artişti internaţionali. În cele 4 zile de festival, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix şi Tiesto, Labrinth, James Arthur şi mulţi alţi artişti de renume au urcat pe scenele special amenajate în Cluj-Napoca.