UPDATE: După ce mai multe categorii de bilete pentru concertul din 20 aprilie 2017 au fost epuizate, organizatorii au mai anunţat un show pe 21 aprilie.

Micuţa orchestră Pink Martini se întoarce în România, împreună cu solista Storm Large, pentru a concerta pe 20 aprilie 2017, la Sala Palatului din Bucureşti, informează Events, organizatorii evenimentului. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, „Je dis oui!”, lansat în toamna anului 2016. Biletele au fost puse în vânzare şi au un preţ special până pe 24 decembrie 2016.

Cu un sound ce îmbină influenţe variate, de la cuban-jazz şi muzică de cameră până la marşuri braziliene şi soundtrack de film noir, orchestra este un proiect eclectic ambiţios, care îşi propune să continue să cucerească lumea. Recunoscuţi pentru repertoriul multilingvistic pe scene din întreaga lume, membrii trupei cântă în aproximativ 22 de limbi în concertele lor.

„Dacă Națiunile Unite ar fi avut o trupă proprie în 1962, probabil că noi am fi fost”, spune adesea Thomas Lauderdale, liderul orchestrei despre Pink Martini.

Instrumentele perfect armonizate vor fi acompaniate de vocea puternică şi debordantă a solistei Storm Large, de la care bucureştenii speră că vor auzi şi câteva piese interpretate în limba română. Conexiunea dintre vocal şi instrumental va crea o călătorie muzicală unică care va surprinde publicul român la această nouă întâlnire.

Înfiinţat în 1994, Pink Martini este un grup muzical, care a pornit la iniţiativa lui Thomas Lauderdale de a combate mediocritatea pe care unii o numeau muzică. Sofisticată, cosmopolită, originală, muzica Pink Martini este ca o călătorie scurtă prin întreaga lume, formată din mici destinaţii, fiecare cu povestea și parfumul ei.

Până în prezent, orchestra a lansat 9 albume de studio, 3 compilaţii şi 12 single-uri şi EP-uri. „Amado Mio”, „Splendor in the Grass”, „Donde Estas Yolanda” şi „Până cânt nu te iubeam” se numără printre cele mai cunoscute compoziţii ale sale. Cel mai recent material, scris şi produs chiar de liderul ei, se numeşte „Je dis oui!” şi s-a lansat în noiembrie 2016. Noul album, care include colaborări de succes cu Ari Shapiro, Ikram Goldman, Kathleen Saadat şi Rufus Wainwright, va fi promovat anul următor.

De-a lungul carierei sale, Pink Martini a cântat pe numeroase scene din întreaga lume, în săli de operă, săli de concerte, la festivaluri de film, în muzee și pe podiumul defilărilor de modă. În 2014, grupul a intrat atât în Bowl Hall of Fame de la Hollywood, cât şi în Oregon Music Hall of Fame.

Originară din California, Storm Large este o cântăreaţă care a devenit cunoscută după participarea la concursul muzical „Rock Star: Supernova”, la care s-a clasat pe locul cinci. Ulterior, artista a lansat trei materiale proprii: EP-ul „Ladylike Side One” (2007), albumele „Crazy Enough” (2009) şi „Le Bonheur”, iar pentru 2017 se pregăteşte să plece în turneu alături de Pink Martini.

Bilete Pink Martini la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Pink Martini, alături de Storm Large, de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 20 aprilie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare şi de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Până pe 24 dec Preţ 24.12-15.01 Preţ normal
Categoria I (VIP) 280 lei 280 lei 280 lei bilete
Categoria II  176 lei 198 lei 220 lei  bilete
Categoria III 152 lei 171 lei 190 lei  bilete
Categoria IV 116 lei 130 lei 145 lei  bilete
Categoria V  96 lei 108 lei 120 lei  bilete