Line-up-ului ediţiei din acest an a festivalului Peninsula 2013 i-au fost adăugate noi nume, printre acestea se numără şi celebrul DJ britanic Pete Tong. Pentru festivalul ce va avea loc între 18 şi 21 iulie 2013 la Cluj-Napoca au mai fost anunţaţi şi: Sarmalele Reci, Trooper, Negură Bunget, Subscribe, Robin & the Backstabbers şi nu numai.

Află mai multe detalii despre Peninsula 2013!

„Ambasadorul global al muzicii electronice”, Pete Tong revine în România şi va urca pe scena Freedom Arena a festivalului Peninsula pe 20 iulie 2013. Cu mai bine de două decenii ca şi DJ şi producător şi o impresionantă carieră în radio, Pete Tong este unul dintre cei mai cunoscuţi DJ britanici. Emisiunea sa Essential Mix de la BBC Radio 1 este un reper pentru iubitorii muzicii electronice din toată lumea.

Pentru al zecelea an consecutiv, Pete Tong va petrece o bună parte din vară în Ibiza, ca rezident al unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din lume. În plus, pentru britanic 2013 a adus prezenţe pe scenele unor dintre cele mai importante festivaluri europene: Glastonbury, Tomorrowland, Bestival.

Rockul va răsuna puternic de pe Kiss Terrace

Sarmalele Reci revine pe scena de la Peninsula, Zoltan şi colegii săi concertând pe 18 iulie de la ora 20:00. Concertul pe care îl vor susţine la Cluj-Napoca va fi unul aniversar, trupa sărbătorind 20 de ani de carieră anul acesta.

Cei de la Negură Bunget au o experienţă de 18 ani pe scena muzicală autohtonă. Ei îşi vor aduce ritmurile de black metal pe Kiss Terrace în prima zi de festival şi promit un show live special fanilor prezenţi în Pădurea Făget de lângă Cluj-Napoca.

Trooper a atras un public destul de numeros la ediţia precedentă de festival, anul acesta rockerii din Târgovişte vor concerta în ultima zi de festival. Coiotu’ & Co. vor concerta pe 21 iulie de la 18:30.

O altă revenire pe scenele peninsulare o constituie şi concertul celor de la Subscribe. Trupa din Ungaria a concertat la Tunari, lângă Bucureşti, în cadrul B’ESTFEST pe 7 iulie, iar pe 20 iulie va fi prezentă la Peninsula.

O premieră pentru Peninsula va fi concertul Robin & the Backstabbers. Trupa care în ultimii ani a cucerit publicul de pop rock va concerta în faţa peninsularilor în ultima seară de festival de la ora 22:00.

Nici iubitorii de electro nu au fost uitaţi, pe lângă Pete Tong mai fiind confirmaţi şi: Mango aka Modul şi Subotage (18 iulie), Oliver Capri şi Horace Dan D (19 iulie), SHVR (19 iulie). Aceştia se adaugă unui program ce cuprinde aproximativ 140 de artişti printre care: Paul Kalkbrenner, Ska-P, Modestep, Benga, Marky Ramone’s Blitzkrieg, UMEK, Alborosie sau Aly & Fila.

Bilete şi abonamente Peninsula 2013

Biletele pentru ediţia din 2013 a Festivalului Peninsula de la Cluj-Napoca sunt disponibile prin intermediul reţelei Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie Până pe 17.07 La intrare
Abonament fără camping 180 lei 210 lei  cumpără
Abonament cu camping 210 lei 240 lei  cumpără
Bilet pentru o zi 70 lei 90 lei  cumpără bilete