Membrul fondator al trupei Mr. Big, Paul Gilbert revine la Bucureşti pentru un nou concert. Evenimentul va avea loc pe 31 martie 2013 în Hard Rock Cafe din Bucureşti în cadrul turneului de promovare al albumului „Vibrato” lansat în 2012.

RECENZIE: Paul Gilbert – un concert live memorabil la Bucureşti

Paul Gilbert este unul dintre cei mai respectaţi chitarişti americani. La 15 ani apărea în Guitar Player, iar trei ani mai târziu se muta la Los Angeles unde punea bazele Racer X. În timpul petrecut alături de Racer X a câştigat apreciere ca unul dintre cei mai mai rapizi chitarişti ai lumii şi şi-a dovedit înclinaţia spre partea tehnică pe piese ca „Technical Difficulties”, „Frenzy” sau „Scarified„.

În 1988, alături de Billy Sheehan, Pat Torpey şi Eric Martin formează Mr. Big. Trupa le va aduce recunoşterea internaţională, iar piese ca „To Be with You”, „Just take my heart” sau „Take cover” au rămas în istoria rock-ului mondial. Cariera sa solo l-a adus pe aceeaşi scenă cu importanţi muzicieni, iar compoziţiile sale ce variază de la pop la rock, metal, blues sau funk au fost extrem de apreciate.

Concertul de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment şi va avea loc la doar două zile după show-ul pe care Eric Martin îl va susţine în aceeaşi locaţie în cadrul turneului său acustic. Paul Gilbert nu este la prima sa vizită în România, în 2010 el a concertat la Sibiu şi Bucureşti, iar în 2011 a revenit în Capitală alături de colegii săi de la Mr. Big în cadrul turneului mondial.

Ştirea legată de concertul artistului amerian vine la doar o zi după ce fanii rockului au aflat de concertul pe care Joe Satriani îl va susţine în premieră la Bucureşti. Cei doi chitarişti au o tradiţie îndelungată a colaborărilor, cei doi au concertat alături de John Petrucci în cadrul etapei din 2007 a turneului G3.

Bilete Paul Gilbert la Bucureşti

Biletele pentru concertul lui Paul Gilbert de la Hard Rock Cafe din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Loc în picioare 80 lei cumpără bilete
Loc la masă 140 lei cumpără bilete