Patricia Kaas revine în România pentru a susţine două concerte, după patru ani de la ultima întâlnire cu publicul român. Primul concert va avea loc pe 24 iunie 2017, la Sala Palatului din Bucureşti, iar cel de-al doilea pe 26 iunie 2017, în Parcul Rozelor din Timişoara. Cele două concerte fac parte din turneul de promovare al celui mai recent album lansat de artistă, „Patricia Kaas”, primul album omonim al cântăreţei şi care aduce o nouă abordare muzicală.

„Patricia Kaas” este al zecelea album de studio din cariera artistei franceze şi a fost lansat în noiembrie 2016, cu mai puţin de o lună înainte de împlinirea vârstei de 50 de ani. Renumita cântăreaţă revine pe scena muzicală după doi ani de absenţă, perioadă în care s-a redescoperit pe sine, a învăţat să se aprecieze şi şi-a regăsit pofta de viaţă. De altfel, atât noul album, cât şi turneul de promovare pe care Patricia Kaas l-a anunţat, promit să aducă un suflu nou în muzica artistei, o viziune cu totul diferită faţă de cea cu care aceasta şi-a obişnuit fanii de-a lungul carierei sale.

Printre piesele incluse pe album se numără „Le Jour et l’Heure”, cea care deschide albumul şi care face referire la atacurile care au avut loc în Paris, „Adele”, o piesă care vorbeşte despre eforturile pe care trebuie să le facă femeile pentru a reuşi să se facă remarcate într-o lume condusă de bărbaţi, „Madame Tout le Monde”, piesă care se diferenţiază destul de mult de restul pieselor de pe album prin nota veselă şi amuzantă, şi „Le Refuge”, o piesă care vorbeşte despre toleranţă şi acceptare în societate.

De-a lungul celor 30 de ani de carieră muzicală, Patricia Kaas a lansat nenumărate piese care au devenit cunoscute în întreaga lume, aducându-i celebritatea şi aprecierea internaţională. Printre acestea se numără „Mon Mec À Moi”, „Mademoiselle Chante le Blues”, „Les Hommes qui Passent” sau „N’oublie Jamais”.

De asemenea, Patricia Kaas a câştigat numeroase premii şi distincţii printre care „Cântăreaţa Anului” , „Cea mai bună cântăreaţă din Franţa” şi două discuri de platină pentru albumele „Tour de Charme”şi „Dans Ma Chair”.

Bilete Patricia Kaas la Bucureşti şi la Timişoara

Biletele pentru cele două concerte pe care Patricia Kaas le va susţine în România intră în vânzare pe 13 februarie 2017, de la ora 9:00, în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Love Bird: cu ocazia zilei de Sfântul Valentin, pe 13 şi 14 februarie, se pot achiziţiona 2 bilete la preţ de 1, la toate categoriile de preţ, atât pentru concertul de la Bucureşti, cât şi pentru cel de la Timişoara.

Categorie Preţ Bucureşti Preţ Timişoara
Categoria VIP 350 lei 300 lei bilete
Categoria I 300 lei 240 lei bilete
Categoria II 250 lei 200 lei bilete
Categoria III 200 lei 160 lei bilete
Categoria IV 150 lei 120 lei bilete
Categoria V 120 lei 80 lei bilete