Un cocktail de jazz sălbatic, compus din muzica lui Paolo Fresu şi Youn Sun Nah, va putea fi savurat pe 14 octombrie 2014, la Sala Radio din Bucureşti, în cadrul unui nou concert din seria Jazz Night Out.

Cunoscut în toată lumea pentru sunetul distinct al trompetei sale, italianul Paolo Fresu denotă influenţa clasicului Miles Davis, combinat cu o gură de aer proaspăt italian.

Cu o carieră ce depăşeşte 30 de ani şi 300 de înregistrări, Fresu este, de asemenea, cunoscut pentru munca depusă ca şi director artistic în cadrul a două festivaluri renumite de jazz, şi anume, Time in Jazz şi Nuoro Jazz, dar şi pentru cariera sa de profesor. Alături de artist vor urca şi Bebo Ferra la chitară, Paollino Dala Porta la bass şi Stefano Bagnoli la tobe.

Artista de origine coreeană, Youn Sun Nah Duo, a fost născută şi crescută într-un mediu muzical, tatăl său conducând un întreg cor, iar mama sa fiind cunoscută ca şi actriţă de musical-uri. Cu un debut alături de Orchestra Simfonică din Coreea, Youn Sun Nah Duo şi-a petrecut aproape 20 de ani reinvetându-se ca artistă, înclinarea naturală către jazz fiind factorul decisiv în stilul abordat de aceasta.

Artista, foarte cunoscută pentru momentele sale de improvizaţie, oferă siguranţa unui concert impresionant şi, totodată, imprevizibil, în concertul din 14 octombrie, de la Sala Radio din Bucureşti, fiind acompaniată de Ulf Wakenius, un celebru chitarist de jazz, orginar din Suedia.

Programul concertului

19:00 – Acces public
19:30 – Youn Sun Nah Duo
20:30 – 21:00 – pauză
21:00 – Paolo Fresu Devil Quartet

Bilete Paolo Fresu şi Youn Sun Nah la Sala Radio Bucureşti

Biletele pentru concertele Paolo Fresu Devil Quarte şi Youn Sun Nah de la Sala Radio din Bucureşti pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 145 lei cumpără bilete
Categoria II 125 lei cumpără bilete
Categoria III 85 lei cumpără bilete